2777
2789
عنوان

دم اذان پست بذارید براتون دعای جبرئیل بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 71 پست
دوست دارم بگم که دلمم خالی بشه و آروم بشم ولی گریه امان نمی‌ده 😭 خیلیم طولانیه 😭😭😭😭

هر وقت خواستید حرف بزنید من هستم🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حضرت عباس شما با غیرتی کمکم کنید ندارید به خاری و بی آبروی بکشم حضرت عباس رفتم در خونه امام رضا ولی ...

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
هر وقت خواستید حرف بزنید من هستم🌸

فقط بدون بدبخت دارم میشم ، بهشون پناه آوردم ولی کووو امام رضا فقط صدا منو نشنیدی فقط من اضافه بودم که پناه م ندادی فقط منو دسته خالی رد کردی امام رضا من از حیوان هم کمتر بودم که کردمت ضامن ولی دست رد به سینه م زدی 😭😭 آخه چکار کردم آخه چه گناه ی به درگاه تون کردم 😭😭😭

امام رضا پس کو غیرتتون 😭 امام رضا به مادرت حضرت فاطمه قسمت دادم به جوادت قسمت دادم ولی کووووووو😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط بدون بدبخت دارم میشم ، بهشون پناه آوردم ولی کووو امام رضا فقط صدا منو نشنیدی فقط من اضافه بودم ک ...

حضرت عباس تو رو به این آیه قرآنی قسمت میدم کمکم کن 😭😭 بهتون نیاز دارم 😭😭

بی غیرتت نیستید شما 😭😭

حضرت عباس به زبون تشنه حضرت زینب قسمت میدم کمکم کن به امام رضا رو بنداز ممکنه کنه 😭😭😭

حضرت عباس تو رو به این آیه قرآنی قسمت میدم کمکم کن 😭😭 بهتون نیاز دارم 😭😭بی غیرتت نیستید شما 😭😭 ...

ان شا الله

حضرت عباس تو رو به این آیه قرآنی قسمت میدم کمکم کن 😭😭 بهتون نیاز دارم 😭😭بی غیرتت نیستید شما 😭😭 ...

این ایه و 

و

ودعای جبرئیل و ذکر یونسی لگید

برام دعا کن التماست میکنم برام دعا کن 😭😭🙏🙏🙏

حتما گلم🌸