2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=364944313]تو تاپیک قد بودم فک کردم دارب قد خودتو میگی ماشالا همه بالا ۱۸۰ ان اینجا😂😂[/QUOT

خخخخ نه قد نیس سود سهامم ۱۸۶ تومن که ای کاش همینم نمیزدن والا

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
خشبحالت

فیک بودن و نبودن کاربر ها برام مهم نیست 

ولی تو دیگه نمیتونی حاشا کنی که پزشک بودنت کشکه 

چطور چن تا دکتری داری متخصص قلبی ولی به ۷٠٠ تومن ناقابل میگی خوشبحالت؟ 

یه بچه کوچولو بیوت و تاپیک هات رو ببینه میفهمه داری دروغ میگی 

۲۴ ساعته هم تو سایت پلاسی، خانم دکترای اطراف ما اینقدر ول نمیگردن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اگه ۷۱۳ تومن خوشبحال داره میدمش به شما😊

ایشون تازه میگه دکتری داره از طرفی متحصص قلبه 

ولی در این حد وضعش خرابه 

تاپیک هاش رو بخونی و با بیوش تطبیق بدی میفهمی چی میگم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
فیک بودن و نبودن کاربر ها برام مهم نیست ولی تو دیگه نمیتونی حاشا کنی که پزشک بودنت کشکه چطور چن تا د ...

از این نظر گفتم خشبحالش چون براش بیشتر از من واریز کردن بعدشم خداروشکر از نظر مالی کم ندارم بعدشم شما بجای فضولی تو تاپیک و کاربری دیگران بهتره به زندگیت برسی و سعی کنی زندگی خودت رو خوب کنی از فضولی کردن دیگران چیزی برای تو در نمیاد بعدشم زنذگی من به هیچکس ربط نداره

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
از این نظر گفتم خشبحالش چون براش بیشتر از من واریز کردن بعدشم خداروشکر از نظر مالی کم ندارم بعدشم شم ...

بله معلومه مشکل مالی نداری ۹٠ درصد تاپیک هات از بی پولیه و چشم دوختن به یارانه 

من خودم زغال فروشم منو سیاه نکن 

بله معلومه مشکل مالی نداری ۹٠ درصد تاپیک هات از بی پولیه و چشم دوختن به یارانه من خودم زغال فروشم من ...

همه تو زندگیشون مشکل مالی دارن یکی مشکل مالش در. حد ده هزار تومنه یکی ده میلیارد تومن بعدشم من یارانمو کمک میکنم به افراد نیازمند بعدشم بازم میگم فضولی کردن نو زندگی دیگران چیزی برات در نمیاد سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه و یه حرفه یاد بگیری و زندگیتو بهتر کنی 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
همه تو زندگیشون مشکل مالی دارن یکی مشکل مالش در. حد ده هزار تومنه یکی ده میلیارد تومن بعدشم من یاران ...

😂😂