2777
2789

سی سالمه بچم سه سالشه سرما. خورده خسته میشم وقتی بهش میخام برسم چرا اینجوریم نمیدونم خودمم سرما خوردم دلم میخاد یکی بیاد برام شلغم بپزه و بهم برسه آخه زن سی ساله انقدر بی مسئولیت احساس میکنم واقعا مامانم هیچی بهم یاد نداد چیزای هم که یاد گرفتم خونه شوهر بوده خیلی لوس و خودخواه بار آورده منو

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم/

واقعا از یه سنی باید بزاریم کارا بچه ها خودشون انجام بدن تا مسئولیت پذیر بشن چ پسر چ دختر

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
واقعا از یه سنی باید بزاریم کارا بچه ها خودشون انجام بدن تا مسئولیت پذیر بشن چ پسر چ دختر

اره عزیزم

تقصیر تو نیست اصلا نگران نباش

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم