2777
2789

پدرشوهرم سرطان پانکراس گرفته یه هفتس خونمونه اومده این شهربرادرمان... قراره شنبه نمونه برداری کنن ده روزبعدش جواب میدن دیگه بعداون شیمی درمانی وپروسه درمان شروع میشه .....طی این مدت همش خونه ماست،

مادرشوهروپدرشوهرم همش درحال غرزدنن دیشب دوتاشون تاصبح باصدای بلندگریه میکردن همش درحال غرزدن گلایه کردن ناله کردن.... ازین اخلاقاشون کم اوردم

شوهرم بدبخت ازکاروزندگیش زده دنبال ایناس(شوهرم تک فرزنده) مستاجریم بایددوماه دیگه ازین خونه بلندشیم باید دوسه ماه پدرشوهرو مادرشوهروتحمل کنم شایدبگین بدجنسیه ولی بخدا کم اوردم اخه شما بگین چیکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه مادر پدرشن

دور از جون بذارشون جای مادر پدر خودت

چیکار میکردی؟ 

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

اره عزیزم بدجنسیه واقعا بدجنسی

اخه بخداکم اوردم بااینکه پدرشوهرم اصن نمیدونه سرطان داره مادرشوهرم ایتقدباهاش بحث میکنه استرس میده دیشب جفتشون باصدای بلندگریه میکردن شوهرم میگفت ازدست ایناکم اوردم اخه چرا عزاگرفتین

حق داری. شوهر یک سال دنبال دوا و درمان پدرشوهرم بود بعد فوت کرد تا یک سال دنبال مراسم ها و بردن و آوردن مادر و خواهر و فامیل و کوفتشون بود هر جا هم تو این چند سال اعصابشون خرد می شد سر من خالی می کردن و من می گفتم عیب نداره مریض دارن. داغ دیدن و کوفتون و فلانند 

آخرش یه دعوایی جلو فامیلشون باهام راه انداختن و پریدن بهم و حقم گذاشتن کف دستم !   دیگه بعد اون هر چی خواستن آشتی کنند که دوباره راه برای اون حمالی کشیدن هاشون باز بشه من نرفتم! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اخه بخداکم اوردم بااینکه پدرشوهرم اصن نمیدونه سرطان داره مادرشوهرم ایتقدباهاش بحث میکنه استرس میده د ...

خب الان مشکل تو اینه که خونتونن خیلی به نظر نمیاد برای بیماریشون ناراحت باسی

اخه بخداکم اوردم بااینکه پدرشوهرم اصن نمیدونه سرطان داره مادرشوهرم ایتقدباهاش بحث میکنه استرس میده د ...

بهشون روحیه بده بگو علم پیشرفت کرده سرطان قابا درمانه و دیگه مثل گذشته ترسناک نیست یه زمانی سرماخوردگیم ادم میکشته اما حالا اصلا بیماری به حساب نمیاد سرطانم همینه قابل درمانه کلی ادم دارن درمان میشن شماهم خوب میشین

کاملا حق داری چاره ای نیست عزیزم تحمل کن بخاطر خدا جواب خوبیاتو خودش بهت میده اون بنده های خدا کجابر ...

فقط من نیستم بخداشوهرم میگه کم اوردم مادرشوهرم میگه بچه ها بی صفتن شوهرم ناراححتشدمیگه من که کاروزندگیموول کردم دنبال شمام کحابی صفتی کردم اخه همش غرمیزنن