2777
2789
عنوان

فوت خواهرم و دلتنگی چندساله ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 52 پست
کاربسیااااار عاقلاااانه ای میکنی ماشالله ب عقلتمن ک از عقلم بی نصیب بودم

عیبی ندارع الان استفاده کن . آدمیزاد تو این دنیا نیومده ک همش راه درستو بره گلم ، اشتباه میکنی ، تجربه میشه ، یاد میگیری ، زرنگ میشی ، پیشرفت میکنی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه من احساس میکنم بامرگ خودم شتید بچمو نجات بدم شوهرم ی زن خوب وخانواده دار پیدا کنه ینی وصی ...

من نه حاضر نیستم بچمو به شوهرم بدم آدم بی مسوولیته من از دست خانواده بدم ازدواج کردم گفتم میرم از پیششون زندگی خودمو میکنم ولی از بد تقدیرم شوهرمم حسابی روش نیست حاضر نیستم بچمو بهش بسپارم مسوولیت سرش نمیشه

🌈💙 Martia 💙 🌈

عیبی ندارع الان استفاده کن . آدمیزاد تو این دنیا نیومده ک همش راه درستو بره گلم ، اشتباه میکنی ، تجر ...

چجوری وقتی بخاطر نبودادمای نرمال وانسان درست وحسابی از خودم بدم میاد احساس میکنم مادربدی ام ک ارتباطات خوب وسالمی نداره دوست دارم خودمو از بین ببرم تا شوهرم ی زن خانواده دارواصیل جایگزینم کنه حداقل خودموفدا کنم زندگی اونا خوب شه خانواده ای ک حتی نفرینم نمیتونی بکنی چون ب ضرر خودته اگ ب خاربره ب پاشون 

من نه حاضر نیستم بچمو به شوهرم بدم آدم بی مسوولیته من از دست خانواده بدم ازدواج کردم گفتم میرم از پی ...

ولی من امیدوارم جسارتشوپیداکنم فقط منتظرم ی نفر بگه اون دنیا زجر نمیکشی دیگ دریغ نمیکنم

چجوری وقتی بخاطر نبودادمای نرمال وانسان درست وحسابی از خودم بدم میاد احساس میکنم مادربدی ام ک ارتباط ...

اعتماد ب نفسشتو ببر بالا تو ی مادر خوبی ، خودتو ارتقا بده ، از شوهرت سری اصلا این فکرارو نکن ، ی تایمی اومدیم رو زمین زندگی کنیم و بعدشم خدافز ، چرا انقد زجر بکشیم چرا انقد حرص بخوریم ، مطمعن باش روزنه های زیادی جلوته ک از هر کدوم میتونی وارد بشی پیشرفت کنی بهتر بشی از الآنو درستش کن میتونی گلم 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اعتماد ب نفسشتو ببر بالا تو ی مادر خوبی ، خودتو ارتقا بده ، از شوهرت سری اصلا این فکرارو نکن ، ی تای ...

زیاد تلاش کردم از خدا کمک خواستم نمیدونم میخاد چ درسی بگیرم ولی این درس منوپیرکرده وداره از پا درم میاره روحم پاره پاره اس

مرسی از محبتت عزیزمم