2777
2789
عنوان

فوت خواهرم و دلتنگی چندساله ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 52 پست
چند سال پیش اینجور شد ک هنوز نتونستی کنار بیایخودت چند سالت بود اون موقعهبرو امروز بهشت زهرا یخ دل س ...

ببین همیشه اینطور نیستم 

بالاخره زمان یکم آدم رو آروم میکنه 

اما همیشه انگار یه چیز کم داری یه چیزی نیست 

حالم بد میشه میرم سرمزار 

البته هرهفته میرم 

من الان ۳۰ سالمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا تو این تاپیک میگن هیچ کسی رو ندارن والا هیچکسی رو نداشته باشی دردت فقط یکی هست ولی خواهر بر ...

خواهر و برادر و کلّاً خانواده هر قدر از هم دور و متنفر باشند، یه روزی بالاخره دور هم جمع میشن و کینه ها رو فراموش می کنند. درسته تا اون روز خیلی اتفاقات میافته، خیلی فرصت با هم بودن و لذت بردن از وجود هم از دست میره ولی باز هم جمع میشین. از این که وجود دارند خوشحال باش، اگرچه فعلا به دردت نمی خورند، همه جا این جوریه

اره بخدا تو این تاپیک میگن هیچ کسی رو ندارن والا هیچکسی رو نداشته باشی دردت فقط یکی هست ولی خواهر بر ...

منم بچه کوچیک خانواده ام

خیلی درک میکنم نداشته باشی کلا توقعیم نداری ولی نمیدونم چرا مث دشمن رفتارمیکنن وحتی ظاهری آدم نیستن ن ب راه راست هدایت میشن ن تغییرمیکنن خب گناهه ب هرحال این حس بدی ک ب مامیدن غصه ای ک تو دلمون میکارن حتی من ب خودکشی فک میکنم اگ ی خانواده گرم وصمیمی وحامی بود اینطوربود کاش دنیانمیومدم کاش نبودم اصلا فقط حسرت

ن عزیزم خودت دوست پیدا کنبا خانواده بچه و همیر سر خودتو گرم کنمنم مث خودتم خیلی

دوست دارم دو تا صمیمی از زمان دانشگاه نزدیک بیست ساله دوست هستیم ولی خب اونا هم گرفتار زندگی خودشون هستن شوهرم هم دست کمی از خانوادم نداره بی احساسه....فقط بچم طفلی خیلی دلم واسش میسوزه خیلی تنها هست فقط منو داره 

🌈💙 Martia 💙 🌈

خواهر و برادر و کلّاً خانواده هر قدر از هم دور و متنفر باشند، یه روزی بالاخره دور هم جمع میشن و کینه ...

بارها رفتم سمتشان تو تمام این سالها ولی بدتر شدن بهتر نشدن بعضیا تغییر پذیر نیستن

🌈💙 Martia 💙 🌈

منم بچه کوچیک خانواده امخیلی درک میکنم نداشته باشی کلا توقعیم نداری ولی نمیدونم چرا مث دشمن رفتارمیک ...

عجیبه فک میکردم فقط من این احساساتو دارم

منم اخری م

اره بنظر من حق ما به گردنشون هست

ن ندارم کسیو . پدرومادرم طلاق گرفتن . منم دانشجوی شهر دیگم دق میکنم میرم اونجا اما از روی مجبوری از ...

باز شانس مستقل بودن وموفق بودن وداری شوهروبچه نداری ک جلوشون کم بیاری مسئول کسی نیستی

منم بچه کوچیک خانواده امخیلی درک میکنم نداشته باشی کلا توقعیم نداری ولی نمیدونم چرا مث دشمن رفتارمیک ...

منم اگه بچم نبود تا الان هزار بار خودمو از بین برده بودم واقعا خسته شدم از این همه بدی

🌈💙 Martia 💙 🌈

عجیبه فک میکردم فقط من این احساساتو دارممنم اخری ماره بنظر من حق ما به گردنشون هست

نه خیلیا دارن بدترشم هست

اما من خودمم هیچوقت پیشقدم نشدم وحرکتی نزدم چون شناختم اینه ک کاری انجام ندم ک بیشتر متنفربشم

باز شانس مستقل بودن وموفق بودن وداری شوهروبچه نداری ک جلوشون کم بیاری مسئول کسی نیستی

ی پارتنر دارم فقط . ن ب ازدواج فک نمیکنم با اینکه موقعیتش زیاد بوده واسم 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

منم اگه بچم نبود تا الان هزار بار خودمو از بین برده بودم واقعا خسته شدم از این همه بدی

باورت میشه من احساس میکنم بامرگ خودم شتید بچمو نجات بدم شوهرم ی زن خوب وخانواده دار پیدا کنه ینی وصیت کنم 

زندگیشون روب راه شه

خانواده بزرگترین زخمارو ب ادم میزنه