2777
2789
عنوان

خانوادم چرا انقدر ب این پسر سخت میگیرن مگ خودشون چی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست
33 سال پیرمرده!!!!!!!!! ¡؟؟؟؟؟؟؟؟ اما در کل با دوست پسرت ازدواج کن ولی نه الان بزار به اون پتانسیلی ...

برا من هست 16 سال ازم بزرگتره 

فعلا قصد ازدواج ندارم اصلا من هدفم کنکوره خانوادم میگن اعووو مرد خوبیه پولداره قبول کن

به هیچکدوم شرایط کاری ندارم هر کدوم بدی و خوبی خودشو داره ولی کلا الان سنت مناسب ازدواج نیست

منم  19 سالم بود ازدواج کردم الان میگم اگه عقل الانمو داشتم زودتر از 25 سالگی ازدواج نمیکردم 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هیچکدوم شرایط کاری ندارم هر کدوم بدی و خوبی خودشو داره ولی کلا الان سنت مناسب ازدواج نیستمنم 19 ...

منم دوس ندارم ازدواج کنم بخدا 

مامان و بابام حرفشون اینه ک نشونت کنن بعده کنکور ازدواج کن وای خدا من دانشگاه و سرکار رفتن میخام

خداشاهده یکیش ۳۵ ساله تازه براش دختر پیدا کردیم اونم میگه ازدواج نمیکنم فگر کنم چون پیر شده خرف شده میگه ازدواج نمیکنم 😂😂😂

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
تو اطرافیان من نزدیک بیست تا پسر از ۳۹ ساله تا کم کم ۲۶ ساله داریم ینی الان اینا پیر خرفن

چرا لوب کلامو نمیگیرید بحث من اینه پسر 33 ساله با دختر30 ساله و همسن خودش ازدواج کنه 

ن منه 18 ساله ک هنوز ب 20 هم نرسیدم

خداشاهده یکیش ۳۵ ساله تازه براش دختر پیدا کردیم اونم میگه ازدواج نمیکنم فگر کنم چون پیر شده خرف شده ...

35 سالشه؟برید دختر30 ساله بگیرید براش ن نوجوون 15 ساله 

برا من پیره برا من سنش زیاده نمیتونم بهش دید خوبی داشته باشم

منم دوس ندارم ازدواج کنم بخدا مامان و بابام حرفشون اینه ک نشونت کنن بعده کنکور ازدواج کن وای خدا من ...

اگه قرار به ازدواج کردنت باشه حتی در حد نشون بازم بزار برای دو سه سال دیگه بگو الآن قصد ازدواج ندارم

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

ببین من این مسائل دختالت نمیکنم ولی هیچ وقت بخاطر یه پسر تو روی خانوادت واینستا حتی اگه پسره خیلی خو ...

اتفاقا رو تصمیم و انتخابت وایسا

همیشه خانواده درست نمیگن

آدم خودش مرتکب اشتباه ش بهتر از اونیکه بقیه هولش بدن تو اون موقعیت!

اما نظر من اینه هنوز زوده برا ازدواجت یکم صبر کنید تا اون آقا پسر هم شرایطتش بهتر بشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

35 سالشه؟برید دختر30 ساله بگیرید براش ن نوجوون 15 ساله برا من پیره برا من سنش زیاده نمیتونم بهش دید ...

افرین خوشم میاد عاقلی

منم ی خاستگار سن بالا داشتم ۳۳ سالش بود متوجه شدم آقا زن صیغه ای هم داشته

اتفاقا رو تصمیم و انتخابت وایساهمیشه خانواده درست نمیگنآدم خودش مرتکب اشتباه ش بهتر از اونیکه بقیه ه ...

قطعا منم هنوز اصلا ب ازدواج فکر نمیکنم دارم برا کنکور میخونم

اون پسر بیچاره ام فکر ایده دیوونه اش کرده با هر چنگ و دندونی داره پول درمیاره ک بتونه ی زندگی خوب بسازه شده تا 1 شب میره اسنپ 

تو اطرافیان من نزدیک بیست تا پسر از ۳۹ ساله تا کم کم ۲۶ ساله داریم ینی الان اینا پیر خرفن

پیر نیستن سن بالان باید برند سمت محدوده سنی خودشون

افرین خوشم میاد عاقلیمنم ی خاستگار سن بالا داشتم ۳۳ سالش بود متوجه شدم آقا زن صیغه ای هم داشته

قربونت عزیزم

از مرد سن بالا همه کاری برمیاد 

این اقاهم خیلی ساله خونه مجردی داره

والا بخدا من دیگه نمیدونم فقط میدونم همین که ۳۵ سالشه عاشق ی دختری بود اون دختره هم مثلا عاشقش ولی دختره خیانت کرد بهش از اون وقت از زنها متنفر شده هیچ زنیو وفادار نمیدونه 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭