2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم خیلی داره ولی بهش ارث رسیده منم اصلا توقعی ندارم بهم بده چون نه بخاطرش زحمت کشیدم نه قرونی پول دادم

خودش میگه تکلیف مال و اموالم مشخص بشه به نامت میکنم آخه دو نفرن و کلی سرمایه جفتشونم نیاز ندارن که برن مالیات بر ارث بدن که سندها تفکیک بشه و بتونن بفروشن 

در حد خونه و ماشین هردو برداشتن و درامدهاشون خوبه  

من خودمم تک فرزندم و پدرم داده بهم اصلا تا حالا نگفتم چیزی میخوام و باید به نامم کنی یا اون بگه تو هم داری به نامم کن

شرط خانواده ام این بود که باید که چیزی اسمم کنه قبل عقد خونه گرفت شش دنگ خونه اسمم زد قبل عقد فعلا نامزدیم ماه دیگه جشن عقدمونه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
شوهرم خیلی داره ولی بهش ارث رسیده منم اصلا توقعی ندارم بهم بده چون نه بخاطرش زحمت کشیدم نه قرونی پول ...

من شوهرم رک میاد میگه ماشینتو بفروش پول کم دارم زمین بخرم. بنظرتون درسته این رفتار؟ حالا درسته میگن زن و شوهر من و تویی ندارن ولی رفتار شوهر من درسته؟ 

من شوهرم رک میاد میگه ماشینتو بفروش پول کم دارم زمین بخرم. بنظرتون درسته این رفتار؟ حالا درسته میگن ...

بستگی به اخلاق شوهرت داره اگر قدردان هست و ارزش میدونه من بودم نه همه پس اندازم رو بلکه قسمت کوچیکی رو کمکش میکردم که کارش راه بیوفته

ولی وقتی میگی طلبکاره و فقط میگیره خودش نمیده نه قطعا میگفتم نگه داشتم برای بچه هام نمیدم به کسی

شرط خانواده ام این بود که باید که چیزی اسمم کنه قبل عقد خونه گرفت شش دنگ خونه اسمم زد قبل عقد فعلا ن ...

فکر کنم هبه محسوب میشه و میتونه ازت پس بگیره. چون ثمن‌ معامله رو نپرداختی

فکر کنم هبه محسوب میشه و میتونه ازت پس بگیره. چون ثمن‌ معامله رو نپرداختی

نه نمیتونه اگه میخواست پس بگیره خب اصلا قبول نمی‌کرد وقتی خانواده ام حرف شو زدن برای چی پس بگیره 

نه نمیتونه اگه میخواست پس بگیره خب اصلا قبول نمی‌کرد وقتی خانواده ام حرف شو زدن برای چی پس بگیره

خب درسته زده به نامت. ولی قانونا این هبه هست و قابل وصول

خب درسته زده به نامت. ولی قانونا این هبه هست و قابل وصول

شرط ضمن عقد تو عقد نامه نبوده که فقط خانواده ام حرف شو زدن اونم گفت چون به خانواده آت ثابت کنم پای حرفم هستم تا خونه گرفت قبل عقد زد به اسم من 

هیچی🤷🏻‍♀️

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
شرط ضمن عقد تو عقد نامه نبوده که فقط خانواده ام حرف شو زدن اونم گفت چون به خانواده آت ثابت کنم پای ح ...

اوکی عزیزم موضوع هر چی که بوده. من دارم قانون رو برات شرح میدم. دعوا نداریم