عروس خلیج فارس شیلا رو نشون میداد، با صدای بلند های های گریه کردم بچه هام ترسیدن،واقعا دلم به حال وطنم میسوزه ،چی بودیم و چی شدیم ،خوشا به حال اون روز ها
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون زمان هم بحرین رو از دست دادیم بنظرم این بیشتر گریه داره
آخه چرا همه چیو سیاسی میکنید
اوضاع الان گریه نداره؟
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
بعد هم خدا را شکر که از ایران جدا شدند وگرنه الان بدبختا هم تو سرنوشت ما بودن آب و برق و گاز نداشتند دلار ۸۰ تومنی داشتن طلای ۵ میلیونی داشتند سکه ۵۵ ۶۰ میلیونی داشتند تورم بی سابقه داشتند پول بیارزش داشتن مسئولین نالایق داشتند حق آزادی بیان نداشتن هوای تمیز و پاک نداشتند مقام انسانیت و شخصیت نداشتند حق زندگی نداشتند پس همون بهتر که در زمان قاجار از ایران جدا شدند خدا بهشون رحم کرد
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تو زمان قاجار حرف اش رو زدن اما کسی که واقعا بحرین رو دو دستی تقدیم کرد حکومت پهلوی بود
خیر در قبال چیزی که امضا شده بود ر ایران همچنان پافشاری میکرد به گرفتن بحرین جزایر سه گانه را از دست میدادیم و خود مردم بحرین طبق نظری که دادن دلشون نخواست که زیر پرچم ایران برگردن توی ویکی پدیا توی گوگل میتونی سرچ کنی ببینی اگر قبول نداری سایتهای گوگل رو اگر قبول نداری ویکی پدیا رو میتونی کتابهایی رو پیدا بکنی بخونی که خیلی هم زیاده میتونی سند تاریخی امضا شدهاش در زمان قاجار را ببینی که متوجه بشی در زمان قاجار از دست رفت اونجا و ربطی به دوره پهلوی نداشت
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
الان هم گریه داره اما به خاطر زمانی که بازم مردم بدبخت بودن گریه کردن نیازی نداره که مثلا اون زمان خ ...
اون زمان هزار مشکل داشتیم
ولی اوضاع از الان حداقل بهتر بود
لطفا بدون جبه گیری سیاسی قضاوت کنید
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
برو اینترنت سرچ کن داستان از دست دادن بخرین رو
بعد بیا از گذشته صحبت کن لطفا
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
الان هم گریه داره اما به خاطر زمانی که بازم مردم بدبخت بودن گریه کردن نیازی نداره که مثلا اون زمان خ ...
تو رو خدا
تو رو قرآن
تو رو جون هر کی دوست داری کورکورانه و الکی و بدون علم حرف نزن
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
اون زمان هزار مشکل داشتیمولی اوضاع از الان حداقل بهتر بود لطفا بدون جبه گیری سیاسی قضاوت کنید
من امروز روزِ بیکاریم هست
از صبح برق ها قطع شده
وقتی برق قطع میشه،آب هم نداریم چون پمپ کار نمی کنه
همه کارهام مونده
الکی الکی نشستم و منتظرم بلکه از برق کشورمون کمی هم ب خودمون برسه و برق رو وصل کنن
شما هر جوری که می خوایید می تونید فکر کنید پهلوی ها هم دست نشانده انگلیس بودن که بعد ها به آمریکا هم ...
حداقل اون موقع مردم گرسنه نبودن پولی توی دستشون بود که ارزشش دهها برابر دلار آمریکا بود از کشورهای دیگه سه ماه سه ماه توی نوبت میمونوندند که بتونن بیان دست بوسیش که بتونن بیان خدمتش برسند و باهاش صحبت بکنن قیمت نفت رو تعیین میکرد خیلی حرفیه کرسی بزاری بشینی و قیمت نفت رو تعیین بکنی چیزی که الان توی خواب هم نمیتونیم ببینیم انقدر مردم بدبخت و فقیری شدیم که حتی حتی پولمون از ارزش پول بدبختترین کشورها هم بیارزشتره البته همچنان نباید دلخوش به این مقدار باشیم چون بدبختتر از این هم باید بشیم حالا مونده اینا روزای خوبمونه
بعد هم خدا را شکر که از ایران جدا شدند وگرنه الان بدبختا هم تو سرنوشت ما بودن آب و برق و گاز نداشتند ...
خدا دوستشون داشت
کاش استان ما از ایران جدا می شد(کاش داستان اینجوری پیش نمی رفت ک ایینقدر در وطنمون غریب باشیم و حسرت ب دل)