2777
2789
عنوان

عجیب ترین خبری که امروز خوندم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول این شکلی بودیم این بدن طبیعی ماست و نباید ازش خجالت بکشیم ، البته مطالعه من خیلی خیلی محدود ب ...

این بدن ماست و نباید ازش خجالت بکشیم😂

چقدر دقیق بود 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

این بدن ماست و نباید ازش خجالت بکشیم😂چقدر دقیق بود

مسخره میکنید؟ :( گفتم که زیاد نمیدونم بطور کلی چنین چیزیه

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
چه بی شخصیت

من؟

یا این لخت گرا ها؟🤦🏻‍♀️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مانسکین هم بند برهنه گرایین .

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
مسخره میکنید؟ :( گفتم که زیاد نمیدونم بطور کلی چنین چیزیه

یعنی نظر شما این بود؟

من فکر کردم نقل قول میکنید☹️

من؟یا این لخت گرا ها؟🤦🏻‍♀️

نه عزیزممممم😂😂😂😂😂❤❤❤

منظورم اونا بود😂🤦‍♀️🙈

واقعا خیلی ادم باید شخصیت پایینی داشته باشه که لخت بره توی سینما بشینه🤧

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نه عزیزممممم😂😂😂😂😂❤❤❤منظورم اونا بود😂🤦‍♀️🙈واقعا خیلی ادم باید شخصیت پایینی داشته باشه که لخت ...

اره واقعا خوبه سردشون نمیشه

آخه حقیقتا انسان لخت هیچ زیبایی ندارن😑

اره واقعا خوبه سردشون نمیشهآخه حقیقتا انسان لخت هیچ زیبایی ندارن😑

اره واقعا 

هیچ جذابیتی نداره بجز برای اونایی که فرصت طلبن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ادمیزاد دو طیف داره یا نوره یا تاریکی ، هر کدوم رو بها بده به اون سمت کشیده میشه

خدا ابزار زیاد داده برای تشخیص و فرمان پذیری بنده هاش ، فطرت داده ، وجدان داده ، هزاران پیامبر فرستاده ، کتاب مقدس فرستاده ، وعده امام موعود داده ، همه جوره گفته ،ولی وقتی فقط اون بعد حیوانی رو بچسبیم میشه ایده ها و کارهایی که بوی لجن میده

دنیاست دیگه هر کی بالاخره بار خودش رو میبنده و میمیره تا با حقایق انتخابهاش روبرو بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ادمیزاد دو طیف داره یا نوره یا تاریکی ، هر کدوم رو بها بده به اون سمت کشیده میشهخدا ابزار زیاد داده ...

چقدر زیبا توضیح دادید🌹❤️

سپاسگزارم

یعنی نظر شما این بود؟من فکر کردم نقل قول میکنید☹️

نه نظر من نبود ولی خب نقل قول دقیقی نبود ، یعنی خب احتمالا عمق خیلی بیشتری داره این قضیه و چیز جدید و مثلا ایجاد شده تو همین قرن باشه.