2777
2789
پس رابطه همکاری ن عاشقانه ...پسره متوجه شده دختره عاشقشه پس دختره باید صبر کنه ببینه پسره بهش حس دار ...

با اینکه میدونه دختره عاشقشه ولی مثلا پای حرفاش میشینه کمکش میکنه در صورتی که میدونه با این رفتارا حس اون دختر بیشتر میشه

یه جاهایی غیرتی میشه و... 

ولی بعید میدونم بیاد جلو

نمیدونم

استارتر عاشق همکارش شده اینو زیر پوستی داره بهش نشون میده اما مستقیم نگفته عاشقتمحالا میخواد بدونه ا ...

پسره میدونه دوسش داره یه بار بکی از دوستای پسره بهش گفته این دختره خیلی میخوادت اونم سکوت کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اینکه میدونه دختره عاشقشه ولی مثلا پای حرفاش میشینه کمکش میکنه در صورتی که میدونه با این رفتارا ح ...

احتمالا منتظره  مستقیم بهش بگی

شایدم داره آنالیزت میکنه 

ممکنه نخواد فعلا توو رابطه بره

خب شاید نخوادت و ممکنه فعلا دوس نداره وارد رابطه ای شه

میدونه دختره عاشقشه ولی مثلا پای حرفاش میشینه کمکش میکنه در صورتی که میدونه با این رفتارا حس اون دختر بیشتر میشه

یه جاهایی غیرتی میشه و... 

یه بار به دختره گفت شرایط وارد شدن به رابطه نداره

ولی میخوام بدونم بین اینهمه دختر که راحت حس رو میگن نگاهشون به این دختر چیه

خب باهم در ارتباطن و پسره کاملا میدونه

اگه میدونه چرا پا نمیذاره جلو؟ بنظر میاد دوستش نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

نمیدونم والا ولی یه بار گفت شرایطوارد شدن به رابطه نداره

عزیزم بهانست. کسی رو دوست داشته باشی دیگه این موضوع وجود نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

پس یعنی حسی نداره؟

به نظر من و با توجه به چیزایی که گفتی، تهش حس خواهر داره به دختر