2777
2789
عنوان

ماشین های خارجی

51 بازدید | 8 پست

مثل سانتافه و اپتیما سراتو دیگه نوش نمیاد تو بازار 

درسته؟ 

اینایی هم که هست از سال 98که اهرین تو ادبش فکر کنم اون موقع بوده و ماقبل هست 

الان کسایی که این ماشین ها رو می خرن کار کرده می خرن درسته؟

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

*اخرین  تولیدش

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اپتیما نیو رو دیدم مگه ۲۰۲۳ نیست؟ سانتافه فکر کنم نیست

نمی دونم 

خب بین این سه تا من اپتیما و سراتو جدید دیدم تو خیابون دیگه تولیدش نمیدونم کی هست

اخه تحریم بود پس وارد بازار شده

چرا میپرسی؟ منظورت چیه اگه میخوای آمار بدم دقیق

می خوام بدونم ماشین کره ای و فرانسوی نو بازهم هست یا باید کارکرده خرید

می خوام بدونم ماشین کره ای و فرانسوی نو بازهم هست یا باید کارکرده خرید

اپتیما k5 قراره وارد بشه فکر کنم 

چند وقت پیش خوندم 

اگه اشتباه نکنم مونتاژ چین 

بقیش رو نمیدونم 

چون خودم عشق اپتیمام😅

شاید اونایی که من دیدم تو خیابون مال چند سال پیش بوده ولی قدیمی نبود نیو بود حالا تاریخ تولیدش نمیدونم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤