2777
2789
فقط زخم کاری 😍😍🤭 بازیگرا همه با کلاس

من فصل سه رو تا قسمت چهار فکر کنم دیدم دیگه ندیدم حالا گفتم بزارم فصل چهارشم کامل شه تا بشینم یجا ببینمش😂

ولی من نمیدونم چرا پوست شیر رو از همه سریالا بیشتر دوس دارم 🥲 سه بار نگاش کردم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااا اخ گفتی خیلی سبک بازی در میارن سمیرا توی زخم کاریو مقایسه میکنم با اینایا الناز شاکردوست.. ...

ارهه دقیقااا

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم موافقم باشما

❤❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مخصوصا نعیمه

🤦‍♀️🤦‍♀️👌🏻

دقیقاااا اخ گفتی خیلی سبک بازی در میارن سمیرا توی زخم کاریو مقایسه میکنم با اینایا الناز شاکردوست.. ...

این هم نتیجه ی این موضوعات  : اعتیاد به مقایسه

بالحن مهربون بخون 😘

مرنج و مرنجان
صدیقیان 🤭😍 من بخاطر اون میدیدم 😂😂

عزیزم😂 من عاشق اون سکانسشم که نریمان داره میگه چه بلایی سر ساحل اورده بعد رفیق نعیم میزنه رو شونش میگه تفنگ خالیه🥲🥲🥲

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

نتیجم میشه اینکه مخاطب خوشش نمیاد و دیگه نگا نمیکنه😒یعنی وقتی علیخانی رو نشون میده دلم میخواد خفش ک ...

دقیقا علیخانی فک میکنه خیلی بانمکه 😂😂فقط گیر الکی میده بخدا من دیگ اصلا نمایش خانگی و..نمیبینم

حالت چقدر خوب میشود … یکی پیدا شود ، جنسش خالص باشد ؛ بگوید هستم … از آن بودنهایی که ، هیچ وقت تمام نمی شود …!😍