مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 عنوان کیا لک داشتن و درمان شدن 52 بازدید | 13 پست میشه تجربه تون رو در از بین بردن لک ها بگین من چندتا کرم زدم بدتر صورتم ملتهب شد صورتم خارش گرفت و لک ها بیشتر شد امروز | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 لک چه رنگی؟قرمز یا قهوه ای؟ قهوه ای
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8564 قهوه ای آب حتما در طول روز ۸ تا لیوان رو بخور مصرف کافئین رو کم کن پوستت رو شب و صبح با شوینده مناسب پوستت بشور آبرسان رو مقدار زیاد بزن شب ها ضد افتاب رو هر ۲ ساعت یکبار بزن حتی اگه تو خونه میمونی و بیرون نمیری
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 آب حتما در طول روز ۸ تا لیوان رو بخور مصرف کافئین رو کم کن پوستت رو شب و صبح با شوینده مناسب پوستت ب ... عزبزم کرم خاصی مصرف نکنم برای لک؟و ضد آفتاب بنظرتون چه مارکی خوبه پوستم خیلی کدر و جوش زیرپوستی میزنه
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 آب حتما در طول روز ۸ تا لیوان رو بخور مصرف کافئین رو کم کن پوستت رو شب و صبح با شوینده مناسب پوستت ب ... بی زحمت آبرسان هم بگو اگه مارک خاصی هست بخرم بزنم
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8564 عزبزم کرم خاصی مصرف نکنم برای لک؟و ضد آفتاب بنظرتون چه مارکی خوبه پوستم خیلی کدر و جوش زیرپوستی میزن ... نه ژوت خوبه یه مقدار رد سفیدی داره اما خب قیمتش و حجمش واقعا مناسبه اگه هم قیمت براتون مهم نیست ایزدین استفاده کنید
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8564 بی زحمت آبرسان هم بگو اگه مارک خاصی هست بخرم بزنم قیمت مناسب oliGen خودش روشن کننده و ضد جوشه اگه هم قیمت براتون مهم نیست کلینیک مدل ۱۰۰ ساعته
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 نه ژوت خوبه یه مقدار رد سفیدی داره اما خب قیمتش و حجمش واقعا مناسبه اگه هم قیمت براتون مهم نیست ایزد ... مرسی گلم میره یعنی با اینها ؟ خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده مهمونی میرم با کرم پودر پر میکنم صورتمو چونم و زیر گونه هام تیره اس 😭
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 قیمت مناسب oliGen خودش روشن کننده و ضد جوشه اگه هم قیمت براتون مهم نیست کلینیک مدل ۱۰۰ ساعته مرسی عزیزم آب رسان رو با دست میمالن یا پنبه ؟
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8564 مرسی گلم میره یعنی با اینها ؟ خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده مهمونی میرم با کرم پودر پر میکنم صورت ... اره حتما فقط باید صبور باشی سعی کن از کرمپودر هم استفاده نکنی چون خودش تیره میکنه
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 اره حتما فقط باید صبور باشی سعی کن از کرمپودر هم استفاده نکنی چون خودش تیره میکنه آره سعی میکنم دیگه مهمونی اینا رو کم کنم و تا لک ها هم برن و هعی کرم پودر نزنم
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8564 مرسی عزیزم آب رسان رو با دست میمالن یا پنبه ؟ دست بعد از اینکه پوستتو با شوینده شستی خشک کن و بعد آبرسان رو با دستای تمیز بزنبرای جوش های زیرپوستی هم روبالشتیتو هر هفته بشور
مامانکوچولوووووووو مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2570 دست بعد از اینکه پوستتو با شوینده شستی خشک کن و بعد آبرسان رو با دستای تمیز بزنبرای جوش های زیرپوستی ... مرسییی گلم واقعا