2777
2789
عنوان

خواهرشوهرا دوس دارن با خانوادع شوهر رابطمون کم باشه یا زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی مرموز خواهرشوهرمهرچند باری ک برگشته ی دعوا انداخته بین من و خانواده شوهرم

خداااارو شکررررر دوره،واسه ما هرموقع میریم خونه مادرشوهرم عین درد بی درمون هست،باید شما سیاست به خرج بدی و نشون بدی به همه که اون مقصره،در سال چندبار میبینیش؟

خداااارو شکررررر دوره،واسه ما هرموقع میریم خونه مادرشوهرم عین درد بی درمون هست،باید شما سیاست به خرج ...

تابستونا دو بار میاد هر بار ۲۰ روز میشینه

بهارم یه بار میاد ۱۵ روز میشینه 

پاییزم میاد یه هفته ایی میشینه

کلا زمستونا نمیاد ک اونم گاهی اواخر زمستون میاد

تازه نامزد کردم چنان چشمم ترسیده و چنان فشار عصبی ای میکشم که چندین بار همین جا تاپیک زدم دربارش

بله بعضیاشون خیلی بدن واقعا،من۱۲ساله باعقدو عروسی ازدواج کردم سنمم پایین بود واقعا پیرشدم تو بچگی کار منو نکن بهش اهمیت نده فکرخودت باش

من یه خواهر شوهر داشتم اسمش اشرف بود وقتی میرفتم خونه مادرشوهر اگر بدونی چه کار میکرد

درو میزد بهم ناسزا میگفت که چرا ما رفتیم خونشون 

دیگه تصمیم گرفتم هر جایی وهر مراسمی اشرف توش باشه نرم. 

بله بعضیاشون خیلی بدن واقعا،من۱۲ساله باعقدو عروسی ازدواج کردم سنمم پایین بود واقعا پیرشدم تو بچگی کا ...

یعنی تا من رو میبینه انگار که مار تو قوطی دیده باشه متلک هاش شروع میشه 

یه شب کلاً رفتم خونشون اون غذا درست کرده بود 

سر سفره میگه بخور داداش از این به بعد قراره گشنگی بکشی بعد برگشته من رو نگاه میکنه😐💔

یعنی انقدر سوختم می‌خواستم بزنم زیر گریه

قبلش هم که بهم توهین کرده بود به خاطر سطح ضعیف ما از نظر مالی 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
تابستونا دو بار میاد هر بار ۲۰ روز میشینهبهارم یه بار میاد ۱۵ روز میشینه پاییزم میاد یه هفته ایی میش ...

موقعهایی که میاد یه چیزی رو بهونه کن فقط۱روز برو بگو فلان کارو داشتم پاییزو زمستون رو بگو سرما خورده بودم فصلای دیگه اگه بچه داری بچه رو بهونه کن خانوادتو بگو بیان خونت و اگه شوهرت کار نداره اصلا نرو

موقعهایی که میاد یه چیزی رو بهونه کن فقط۱روز برو بگو فلان کارو داشتم پاییزو زمستون رو بگو سرما خورده ...

با شوهرم اولین روزی ک برمیگرده میریم دیگههه نمیریم تا وقتی ک دعوت کنن بریم شوهرم خودش هرروز میره