2777
2789

چرا انقدر موهای بلوند شده تو عکس خوشگله ولی تو واقعیت قشنگ نیستن؟من هر بار تو عکسا یا تو پیج ارایشگاها میبینم تحریک میشم رنگ کنم ولی از نزدیک میبینم پشیمون میشم موافقید یا اشتباه میکنم؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خب شاید اونایی که تو واقعیت میبینی جای بدی رفتن

ممکنه ارایشگاه ها هم فرق داشته باشن من شیرازم جاهای خیلی خوب رفتم پشیمون شدم  زنا اونجا رو دیدم میگم شاید تهران فرق دارن و حرف شما درست باشه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ممکنه ارایشگاه ها هم فرق داشته باشن من شیرازم جاهای خیلی خوب رفتم پشیمون شدم زنا اونجا رو دیدم میگم ...

جدیدا یکی از دختر خاله هام بلوند کرده دقیقا موهاش به قشنگی عکس بود توی واقعیت منم دارم وسوسه میشم برم بلوند کنم 

از کجا بدونم بهم میاد یا نه؟ تا حالا بلوند کردین؟

ببینید بلوند باعث آسیب و خشکی شدید مو میشه هرچقدم موهات قوی باشه بازم ی درصدی میسوزه

کسایی ک بعد بلوند کردن همچنان شیکن پروتئین تراپی یا کراتین کردن

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151

موی بلوند همون روزای اول با سشوار و لخت شدن مو قشنگه. بعد یه مدت طبیعیه رنگساژ مو از بین میره . کسی که مو بلوند میکنه بنظرم مرتب باید رسیدگی کنه.رنگساژ بزنه مرتب. سشوار کنه. وگرنه تبدیل میشه به زردعقدی یا یه زرد کدر بد رنگ

حقیقتا رنگ بلوند مناسب نژاد آسیایی نیست 

موهای ما اکثرا تیره و پرپشت و ضخیمه 

ولی موهای اروپایی خیلی نازک و روشن و کم پشت ترن 

پس رنگ موی اونا رو موی ما خوب جواب نمیده 

رنگای گرم مثل قهوه ای، فندقی، شرابی و... به اکثر شرقیا بیشتر از موی بلوند میاد

لاااایک نکنننن😤