2777
2789
من همسرم خداروشکر خیلی خوبه راستش تو واقعیت هم مثلشو ندیدم مثل خودمم ندیدم خودمو خیلی زن خوب و فداکا ...

از کجا بفهمیم کی خوبه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اگه مادر طرف با خانواده دختره مشکل داشته باشه چی؟

بعضی ها انقد کینه این دلشون صاف نمیشع 

اکثرن هم کنار میان 

ببینن رفتار عروسشون خوب هس عقب نشینی میگنن 

اینجور موقع ها نباید قضیه پیچیده کرد 

باید تنش ها ب حد اقل رسوند 

که رابطه عروس مادر شوهر خوب بشع 

زنها یعنی خاهر و مادر شوهر با حرف و رفتار میشه نظرشون برگردوند 

ولی مرد اینطوری نیس 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا بفهمیم کی خوبه

من با همسرم ۲ سال دوست بودم شکل پول خرج کردنشو دیدم ، خرید کردنشو دیدم ، کل  خانوادشو دیدم ، شکل غذاخوردشو دیدم ، موقع عصبانیت رفتارشو دیدم ، توی جمع رفتارشو دیدم ، موقع مسافرت رفتارشو دیدم تازه بازم قانع نشدم یک ماه قبل عقد باهم مشاوره ازدواج رفتیم 

نمیگم حالا ۲ سال دوست بمونید ولی اگه موردی بود باهاش چند ماه وقت بگذرونید برای اشنایی شده خانوادگی مسافرت برید ادما بعضی جاها شخصیت خودشونو نمیتونند پنهان کنند مثل سر سفره یا موقع عصبانیت .... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بعضی ها انقد کینه این دلشون صاف نمیشع اکثرن هم کنار میان ببینن رفتار عروسشون خوب هس عقب نشینی میگنن ...

والا من یکی رو دوس دارم ک فامیل هست ولی رفت آمد نداریم مامانم ک از مامانش و خودش خوشش نمیاد مامان اونم فکرکنم اینطوری باشه.

کلا شانس نیاوردم😃

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من با همسرم ۲ سال دوست بودم شکل پول خرج کردنشو دیدم ، خرید کردنشو دیدم ، کل خانوادشو دیدم ، شکل غذا ...

والا منم یکی رو پسند کردم ک فامیله .

ولی  قهرو هست منم ک میگفت بنظر آدم عصبی باشه 

من باهاش چت داشتم نمیدونم واقعا چ طور شخصیتی. داره.

نتونستم اونجوری ک میخوام بشناسمش قطع ارتباط کردیم 

والا من یکی رو دوس دارم ک فامیل هست ولی رفت آمد نداریم مامانم ک از مامانش و خودش خوشش نمیاد مامان او ...

وقت و زمان بزاری مامانت راضی میشع. اصنم کار سختس نیست 

فقط باهاش لج بازی نکن 

تو‌مواردی ک بابا ها راضی نیستن فقط مادرا میتونن کمک کنن 

بنظرم سعیتو کن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
وقت و زمان بزاری مامانت راضی میشع. اصنم کار سختس نیست فقط باهاش لج بازی نکن تو‌مواردی ک بابا ها راضی ...

بنظرم اگه کل ماجرارو تعریف کنم میفهمی راضی شدنش فقط میتونه معجزه باشه