2777
2789
عنوان

صدای جذاب پشت تلفن و قیافه واقعی طرف😂

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
بیشتر اقایون خوش صدا صداشون خیلی خیلی بهتر تصویرشونه

آخه این صداش خیلی دیگه خوبه اصلا نمیدونم چرا اینجوریم نسبت به صداش دلم میخواد این فقط حرف بزنه😂😂😂😂 انقد ارامش داره آدم میتونه ریلکس کنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا مطمئنی اونم قیافه تو رو مسخره نکرده؟ چقد زشت و چیپه این حرکت که مسخره میکنی

خب مسخره کنه مگ گفتم نکن؟ تو چرا بهت فشار اومده ن عکسشو گذاشتم نه اسمشو گفتم یه نفر از ۸۵میلیون نفرو دارم راجبش حرف میزنم تو تاحالا به چیزی نخندیدی؟؟؟؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا مطمئنی اونم قیافه تو رو مسخره نکرده؟ چقد زشت و چیپه این حرکت که مسخره میکنی

الانم دگ ریپ نزن از امثال تو که همش فاز منفی دارن متنفرم تونستی توام بخند نتونستی گذر کن نیاز نیست با کامنت مسخرت حال مردمو بگیری

به چیزایی که دست خود آدم نیس نه نخندیدم

الان از صداش اینهمه تعریف کردم ندیدی؟؟؟؟ من به قیافش نخندیدم تو متوجه منظورم نشدی دیگه کامنت نذار