2777
2789
عنوان

سه ساعت دیگه جواب آزمایشم آماده میشه🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
اگه خود آی یو آی و بگی ۱و ۶۰۰ ولی با داروهام و ویزیتم و اینا یه ۳ تومن شد

چه خوب 

از من فقط دکترم۵تومن گرفت

از شوهرم۱/۵

دارو و امپولو ....

بهار انشالله با جواب مثبت بیای خوشحالمون کنی عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان منفی بود آزمایشم🥺😭😭

منفیه؟ازمایشتو ببینم  بتات چنده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اشکال نداره دورت بگردم  واسه منم منفی شد حالتوودرک میکنم انقد گریه کردم انشالله   دفعه دیگه مثبته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اشکال نداره دورت بگردم واسه منم منفی شد حالتوودرک میکنم انقد گریه کردم انشالله دفعه دیگه مثبته

😭😭😭😭چرا چرا چرا سوالم از خدا اینه 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

منفی منفی بتام ۲

الهی بمیرم شیافتو قطع کن پریود شی

خاسته خداس من  ک ۷ساله

ب شوهرت گفتی؟

ب شوهرت گفتی؟

اره اونم ناراحته ولی گفت ولش کن دیگه در موردش حرف نزنیم

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️