2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 195 پست
اشتباه کردی بهش پول دادی...بالاخره کارت به کارت که کردی؟این طلاهات فاکتور دارن؟برو شکایت کن برای نفق ...

طالهام ک فروخت. پول ب حسا شوهرم رفت و اونم ب حساب من زد . ک  دوروز دیگ بگه من ب زنم پول دادم.

چون قبل از اینکه این کارا رو بکنه دوستاش در شرف طلاق بودن این راهاو بلده. میگ زنا فکر میکنن زرنگن ولی ما زرنگ تریم. همیشه میگفت کاری میکنم ک پول نداده بگن پول دادم بهت..

ازاون موقع هم ب کارتم پول میزد خودش خرج میکرد..

پول های خودمم بیشتر کاغدی بود  می‌ریخت توحسابش قسط میداد و خرج میکرد..

نفقه ک نداد مهریه هم نداد. وام ازدواجم هم ماشین خرد برا خودش ب اسم خودش. میگ توزرنگی. من کجاش زرنگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون گفته میدم بهت 10 هزار تومن یعنی هبه میکنم بعد ازت میگیرم تو هم نمیتونی کاری کنی...کاش به زنه زنگ ...

منم میگم زمنتو فروش  بحساب همسر فروشنده واریز کن. بنام من باشه

همین جوری زرتی؟اول باید لختش کنه بعد جدا بشه...

اول بدهواریمو میخوام. بعد برم اموال شکایت کنم برای مهریه و نفقه؟.

گفت ۱۰ ها تومن ده بهت بدم. زرنگه گفتم ۱۰ هزار تومن بهت برمیگردونن‌

من باید ازت شکایت کنم.

اعصابش خورد شد گفت بیا سوعیچ ماشینت‌ من ضامن دامادمون آوردم باید ب اسم خودم میکردم دیگ.

گفتم مگه من غریبه هستم ک این حرفو میطنی؟ خیلی ناراحت شدم آنقدر سختی کشیدم ک این چیزارو ببینم؟؟. واقعا براش متاسفم

اره وام ب اسم من بوده ولی ماشین پولشو،ب حساب همسر فروشنده واریز کردم ک بنام همسرم زده

اون شماره ی زنه رو داشته چرا تو نداشتی وقتی پول به حساب زنه میریختی؟اشتباه کردی بازم گفتم راهی جز اینکه نفقه مهریه بزاری اجرا نداری طلاقم نگیری اختش کنی...هی بگیریش بندازیش زندان 

من میگم پولامو بده.میگ سند خونمو بده ببینم. گفتم تو دیروز هم بهم خیانت کردی. میگ حق داری ولی سند خ ...

وای 

یه میلیارد و نین دادی بدون هیچیییییی

من 50 تومن دادم به شوهرم ازش امضا و اثر انگشت گرفتم

ن .من واریز ب حساب همسر فروشنده کردم براش ماشین گرفتم. شوهرم هم اینکارو کنه

عزیزم قاطی کردی اگر زمینو بفروشه که باید پول بیاد حساب تو...اگر بخواد بخره فرق میکنه باید خودت زرنگ باشی باهاش بری