2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بخودش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 131 پست
بنده خدا داره میگه پول نمیزاره تو دستش بمونه که به خودش برسه شده مادر خرج شوهرش

همون ماشینی که ازش پول در میاره سرگوشش میجنبه این بنده خدا براش خریده گولش زده خرجی هم نمبده هوووف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مخای چکار کنی شوهرت هدفش که معلومه تو رو نمیخاد فقط میخاست ازت پول و ماشین بکنه و مهریه هم نده ...

الان بهش چند وقته دارم میگم منو نمیخای. دیروز هم خیانت مری روز هم خیانت. میفهمم دیر میاد یا چیزی تو ماشینش جا میمونه. یا جای رژ و..

قبلا روزی ۴ بار الان ناهی یبار. از وقتی ک ماشین گرفت ۲ ماه یک بار یا ۳ ماه.

مشخصه میره با زنهای دیگه واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه؟اگه بچه نداری جدا شو .چون فقط تو رو برا سو استفاده میخواد .براش ماشین خریدی کار کنه اونم جور دیگه داره هرزگی میکنه

من فهمیده بودم. میخوام بگم بیا طلاق بگیریم حق و حقوقمون بده

خنده داره مگه اون قبول می‌کنه اگه مخاست حقتو بده که قولت نمی‌زد مطمئن باش هیچ حقی بهت نمیده مهریتم فوقش قسط می‌کنه 

اگه شوهرم بیکار شه از اداره بندازنش بیرون حاضرم از گرسنگی بمیریم و گدایی کنیم ،ولی حاضر نیستم شوهر ...

والا من هر چی اسنپ گرفتم انقد مردای با شخصیت بودن که هر چقد تعریف کنم کم گفتم ولی بعضیا مثل شوهر این خانم اصلا جنبه هیچ ندارن

مشخصه میره با زنهای دیگه واقعا نمیفهمی یا خودتو زدی به اون راه؟اگه بچه نداری جدا شو .چون فقط تو رو ب ...

گفته بود جنبش ندارم.

گفت ود میرم ...میکنم.

دکتر رفتم میگ الان ۱ ماهه عفونت شدید داری سالمی .

مشکل از شوهرته.

ی آزمایش نوشت ک مطمئن بشن مشکل ا شوهرمه.

رحمم همه عفونت واژن الان ۱ ماهه عفونت.

شوهرم کثیفه.

دیشب رفت حموم ۵ ساعت بعد اومد .

همه جاش بوی شامپو. اونجارو اتفاقی بوکردم بوی.... میده