2777
2789
عنوان

بیاین شمارو با این زن دزد آشنا کنم عکسسس😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 50 پست
اسم غرفتو بگو یه وقت اشتباهی ازت خرید نکنیم😑😑ماشالله به ادب و متانت!

تو فکر نکنم بودجه ت برسه از من خرید کنی

وسایل ها من یه ابرسانش ۲ میلیون هست

تو پولت بهش میرسه که اسم غرفه م بگم

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ازش شکایت کردم عشقم دزد مگه میتونه شکایت کنع؟ بگه میخاستم دزدی کنمولی مچم گرفتن حالا میخام شکایت ...

بخاطر توهینی که بهش کردی به راحتی می‌تونه کنه از هر وکیلی بپرسی همینو بهت میگه تو شکایت می‌کنی حق توهین نداری چون اگه کنی اونم یه پرونده برات باز میکنه 

حتی دزدی حضوری   دزد بلایی سرش بیاری ازت می‌تونه شکایت کنه پرونده تو هم ادامه پیدا می‌کنه پرونده اونم ادامه پیدا می‌کنه 

دوم اینکه مدرک ثابت کننده ای نداری که دزدی کرده ولی اون مدرک داره که تو توهین کردی بهش 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
حالاواقعاهمه محصولاتتون اصله؟

اره

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
بخاطر توهینی که بهش کردی به راحتی می‌تونه کنه از هر وکیلی بپرسی همینو بهت میگه تو شکایت می‌کنی حق تو ...

نه مدرک من باسلام هست

ب راحتی سابقه ی این مشتری رو میگیرم 

و اون دزد رو تحویل میدم

مگه الکی هست تو باسلام بتونه دزدی کنه