محل کارم سرده یه هیتر کوچیک ذاریم نوبتی داریم استفاده میکنیم بعد این دست خانومای حسابداری بود که از من سه چهارسال کوچیکترم هستن و کلا زیااااد باهم حرف نمیزنیم، رفتم ازشون بگیرم دوتاشون بهم گفتن تو اینهمه چریب جمع کردی مگه سردت میشه ....من گفتم اره میشه و گرفتم رفتم، ولی رو مخمه، بنظرتون ا گه اینبار بهم گفتن چی بگم که توهین امیز نباشه بعد بگن فلانی بی ادبی کرده....خسته شدم بقران هرجا هرچی میگی هرکی کم میاره یه زری درمورد وزن من میزنه
به نظرم اول میگفتی یه بار دیگه حرفت رو بگو تا خودش متوجه بشه چی گفته و بعد با یه حالت از بالا به پایین و تاسف بار بگو آدم چربی اضافه داشته باشه به نظرم خیلی بهتره تا فقط بدون عقل صحبت کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگو چکار کنم نون بابام حلال بوده و برکت داشته گوشت شده چسبیده به تنم در ضمن چربی یخ می زنه و سردش میشه استخون که نه سرما را می فهمه نه طوریش میشه ....