2777
2789
عنوان

درجواب کسی که میگه انقد چربی جمع کردی چرا سردته چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست

من بودم همون لحظه خیلی جدی بهش تذکر میدادم که از این مدل شوخی ها خوشم نمیاد امیدوارم متوجه باشی

بعد اخم میکردم و هیترو میگرفتم و میرفتم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسودن

من از جهت ظاهر خیلی ازشون قشنگترم جدی بدون اینکه بخوام منم منم کنم ولی اونا خیلی لاغرن ینی مثلا فک میکنم 40 و خورده ای کیلو باشن، من هم خ یلی قدم بلنده و هم تپلم، شاید واقعا حسودیه نمیدونم، 

اینجوری میرن زیراب میزنن میگن اره فلانی بی ادبه، یچیز ریلکس تر میخوام

خب تو الان جوابشو نده، برو پیش مدیرتون زیر آبشو بزن که بهت اینجوری گفته

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بگو پول تورو میخورم زورت میاد داشتم خوردم چربی جمع کردم. ولی اگه خوشت نمیاد از چاقی ورزش کن کم کن وگرن جاقی لاغری ربطی به گرمی و سردی نداره من لاغرم ولی همیشه عین بخاریم

اخه هیچیم که نگم بعذش خودم ناراحتم که چرا یکی اینجوری گفته بهم هیچی نگفتم

با آرامش بگو خانم محترم مگه من راجع به چهره و اندام شما نظر میدم که شما به خودت اجازه اینکار دادی؟هرموقع نظرت پرسیدم میتونی بگی در غیر اینصورت سرت به کار خودت باشه و تو چیزی که بهت مربوط نیست دخالت نکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

بگو نثل تو گدا نبستم پولامو می خورم چرا جمع کنم بدم وارث بخوره بر. ینه به قبرم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بنظرم باید درمواجه بااین آدما بی اعتنا و خونسرد بود 

مثلا بگی ، نظر جالبیه ولی برای من مهم نیست، بهتره بجای بدن من به چیزهای مهمتری فکر کنید 

یااینکه آگاه سازی بشن .مثلا بهشون بگن شاید بهتره درباره بدنها و احترام به دیگران بیشتر مطالعه کنید