2777
2789
عنوان

طب سنتی واقعیه یا کذب

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
به این مزاج شماسی شون اعتقادی داری؟

طب سنتی اخیرا خیلی مسخره شده.من پزشک خودم بسیاز مشهور هست هربار رفتم پیشش تاجایی که مقدور بوده داروهای گیاهی میده ولی خیلی جاها هم شیمیایی داده.به نظرمن درستش همینه.یه بار رفتم طب سنتی اندازه یه خروار گیاه خشک شده داد دم کنم.تادوماه بخورم بلکه خوب بشم.حالابماند که اصلا یه تست مزاج شناسی ازمن نگرفت ببین این داروها طبع من مناسبه یانه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بله اعتقاد دارم و نتیجه اش هم تو خودم و اطرافیان دیدم...خیلی از کسایی که میان طب سنتی قبلا همه راه ه ...

الهی سلامتی همه بیمارا

منم نمیگم طب سنتی بده

ولی یه عده هستن یه دوره میگذرونن

بعد اسم خودشونو میزارن مشاور

بعد تشخیص اشتباه میدن

🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زبون مو واسه چند نفر فرستادم هر کسی یه چیزی گفتالانم جدیدا یه مجموعه زدندنبال جذب نیروئنهر بیسواد ...

دقیقا... 

علمش خیلی کاربدیه... ولی ندارن

ببین مثل این قدیما که پا مینداختن.. بعضیاشون کارشون از صدتا دکتر ارتوپد بهتر بود بدون هیچ آزمایش وعکسی درد طرفو تشخیص میدادن... طب سنتی همینه اگه واقعا یکی علمشو داشته باشه جواب میده

البته اکثر بجا دکتر کاسب شدن هم شیمایی هم سنتی

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
برای کبد چرب گیاه خار مریم خوبهآره اینا هزارتا بیماریم برات مینویسن که قراره بگیری

بابا اصلا نه خار مریم میخاد نه گل مریم یکم رژیم بگیر یکم وزن کم کن خوب میشه طرف.اینا الکی مردم میترسونن .میاد زبونت در بیار از طریق زبونت همه چی میفهمه حتی تاریخ کفن دفنتو هم اعلام میکنه😂

آقا هستم