2777
2789
عنوان

کی پایه است تا عید ده کیلو کم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم تو مرحله پیش دیابتم بایددد شروع کنم

من کبد چرب شدم داره گریدش میره بالا.قندیجات چربیجات اوه خیلی چیزا سمه برام.

چون سردی معده دارم سالادم که هیچی نمیخورم.

همین چیا رو بخوریم یکم جمع کنه معده رو

من کبد چرب شدم داره گریدش میره بالا.قندیجات چربیجات اوه خیلی چیزا سمه برام.چون سردی معده دارم سالادم ...

همین زنجیبل اصل انقد خوبه برای کبد 

سردی معده رو منم دارم خیلی آزار دهندس

اوه ندارم کلا فیل.تر شکن بخاطر بچه ها نصب نمیکنم

روبیکا ایتا

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
دیر گفتی. من 3 ماهه با این روش 6 کیلو کم کردم. دیگه جایی ندارم برای کم کردن. شاید یکی یا دو کیلو که ...

این یکی دوکیلو رو با رژیم های یکی دوروزه میتونی بندازی.

مثلا شیر و موز.

رژیم شیر و خرما

الان چون زمستونه بهتر جواب میده

این یکی دوکیلو رو با رژیم های یکی دوروزه میتونی بندازی.مثلا شیر و موز.رژیم شیر و خرماالان چون زمستون ...

چجوریه این رژیم

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️