دل خوشی ندارم خیلی تیکه میندازن مثلا دیروز مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم بعد میگه آره من مادرم لایقم بچه هام جمع بشن مادر زن مگه لیاقت داره داماد بره خونش
یعنی منتظرم جمعه بشه برم مادر شوهرمو پاره کنم به شوهرمم گفتم حرف بزنه اونم پاره میکنم
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چ ربطی ب خرید داره هرسال ک نباید خرید کنی ماهم پارسال شب یلدا من هیچی نخریدم وضعیتمون خوب نبود ولی خ ...
بله شب یلدا دور همی کنار عزیزان و خونواده کوچیک بزرگ همه جم شن بشینی تا صب حرف بزنین خوش باشین خیلی خوبه همه چیز ک ب خرید لباس و خوردنی و پولش نیست دل خوش و کنار هم بودنه خیلی میچسبه من ک سالی دوبار میرم شهرستان کل فامیلو میبینم یا اونا میان دیدنم اصن کلی روحیم عوض میشه