2777
2789

مگه همه باید ازدواج کنن🥴🥴

من ۲۳ سالمه به بابام گفتم نمیخوام ازدواج کنم

رفتم دانشگاه سال دیگه هم سرکارم

و دنبال علایقم میرم

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ وقتتتتت پیش دعا نویس نروچندسالته؟

من میخواستم برم ببینم کسی برام دعا نگرفته آخی یه مدت اصلا حالم نرمال نیست شمامیگین چرا نریم پیش اینا؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

روی هر موضوعی تمرکز کنی باعث آزارت میشه، تمرکزت رو بردار ازین موضوع وگرنه زندگیتو فلج میکنه،فکر میکنی خونه شوهر چه خبره، قراره بری اداهای یه نفر دیگه رو تحمل کنی، هرروز بیا اینجا بدبختی های یه سری متاهل ها رو بخون میفهمی بعد از ازدواج خبری نیست

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

برو باشگاه. سرکار.تو مراسم مذهبی و مساجد و حسینیه شرکت کن.به هرحال تو این مکان ها آدمهای متدین و مذهبی هستند که دنبال دختر نجیب می گردند برای ازدواج

و همچنین چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس 

مامی کیا ی سابق هستم