2777
2789

بچه ها پنج ساله ازدواج کردم قبل ازدواج گفت من هیچی ندارم راست هم میگفت یه موتور داشت با یه کار کم درامد خلاصه الان دوتا ماشین و زمین و ... و البته یه بچه چهارساله داریم

متاسفانه اوایل من خیلی کوتاه میومدم خودم هم کارمندم هرجا کم میاورد کمکش میکردم اینکه بگم ماشین ها و زمین و ... از درامد من گرفته شده دروغ نیست

حالا به اینا کاری ندارم منتی هم سرش ندارم و اینجا دارم میگم

شوهرم عادت کرده به ندارم ندارم گفتن هرچی میخوام میگه ندارم و من مجبورم از خودم هزینه کنم

دیروز هم دعوامون شد و من گفتم چرا هرچی میگم میگی ندارم پس حقوق و درامدت چی میشه( الان نسبت به اوایل ازدواج حقوقش خیلی بیشتره و کارش هم عوض کرده) و به من گفت من که اول بهت گفتم وضع مالیم خوب نیست چرا زنم شدی که الان میگم ندارم ناراحت میشی

نمیدونم چی جوابشو بدم فقط قهر کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو اون موقع نداشتی اما الان باهم این زندگی ساختیم البته با زبون نرم 

و اینکه همسر شما عادت کرده به ن گفتم باید کم کم عوض کنید 

موقع آرامش بهش یادآوری کن بگو چه قدر خوب از کجا به کجا رسیدیم وقت لذت بردن از حاصل تلاشمونه ...

شما نتونستین درست منظورتون رو بهش بفهمونید. به نظر میاد شما زن صبور و با گذشتی هستین. متاسفانه این جور خانم‌ها درست نمی‌تونن در مورد احساسشون حرف بزنن و موقع حرف زدن هم به خاطر این که مدت‌ها تاخیر انداختن حجمی از خشم تو وجودشون هست که به دعوا و درگیری میرسه. حرف‌هاتونو به مرور در کمال آرامش و به صورت منطقی به همسرتون بگید. بذارید بفهمه از این که از نظر مالی محبتی بهتون نمی‌کنه چه حس بدی بهتون میده و این که بذارید بدونه تا حالا از خیلی از خواسه‌هاتون گذشتین البته تو اوج احترام و آرامش.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.