2777
2789
عنوان

مغزم داره سوت میکشه

40 بازدید | 4 پست

تو ایتای شوهرم تو پیامهای شخصی دیشب کلی کاربرگ کلاس زبان ازیه مجتمع آموزشی دخترونه سیو شده بود فقط یه پسر داریم خواهرم نداره 

تازه باباش یه خونه خریده بود عکس قولنامه اش رو برای شوهرم فرستاده اون به شوهرم میگه مبارکه 

دوسه روز پیش صبح زود هم گوشیش زنگ خورد من داشتم نماز میخوندم سریع قطعش کرد من چیزی نپرسیدم هی درباره اش حرف میزد میگفت نمیدونم کیه اول صبح زنگ زده ای بابا مزاحم آدم میشن صب زود 

خیلی فضول نیستم عادت داریم گوشی‌های همو ببینیم گاهن اینترنت نداشته باشم میرم شبکه های اجتماعی شوهرمو میخونم 

خو دیگه

دیگه اینکه چندشب پیش بحث خاهربرادر نداشتن بچه ام بود گفتم حالا من سیدم تا ۴۵سال وقت دارم بچه بیارم اونم میگه البته مرداتاهر سالگی میتونن باز یه زن جوون پیداکنن میگم کی میاد زن یه مرد پیر بشه میگه هست تو خانواده های ضعیف 

اونروزی هم چهل سالش شده میگه اول چل چلیمه زن دوم و فلان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.