2777
2789
عنوان

توورخدا کمک کنین مسئله احساسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونو بگو تازع تو کار قاچاق اسلحه بود بخاطر من میگه کنار گزاشت

یا خدا

نکنه میخوای با دستای خودت خودتو بدبخت کنی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نمیشهه بخدا هر کاریی کردم نشد که نشددد ولی میخام دیگ جوابشو ندم

با ی مشاور  حرف به زن تا راهنماییت کنه که بری یانه 

من نمیدونم  ولی اگه ترکش کنی آخرین انگیزه برا ترک کردنشو نمیگیری 

ولی خب شایدم بهتر باشه ترکش کنی 

با ی مشاور حتمن صحبت کن

ااره

اولین باره میشنوم یعنی چی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
با ی مشاور حرف به زن تا راهنماییت کنه که بری یانه من نمیدونم ولی اگه ترکش کنی آخرین انگیزه برا ترک ...

خانوادم اصلا راضی نیستن منم میدونم به دردم نمیخوره باز میره سمت مواد ولی وابستگی پیدا کردم چهار ساله با همیم از بچگی هم باهم بزرگ شدیم اشناییم ولی به درد زندگی نمیخوره اگ این اخلاقشو نداشت هر چی بخوام تو هر زمانی برام فراهم میکنه ولی وقتی پیش دوستاشه اصلا جوابمو نمیده

خانوادم اصلا راضی نیستن منم میدونم به دردم نمیخوره باز میره سمت مواد ولی وابستگی پیدا کردم چهار ساله ...

حتمن با مشاور حرف زدن حتمننننننننن شده تلفنی اون کمکت میکنه 

شایدم بهتره بری و اینجوری فقط خودتو بدبخت میکنی