2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای 50 تا ساندویچ کم کم 5 تا مرغ میخوای تازه اگه با سیب زمینی و قارچ و فلفل دلمه درستش کنی

ن دیگه این ک میشه خوراک مرغ دوتا مرغ با مخلفات داخل ساندویج بزاره کافیه البته بگم سلیقه ای هستش هر کسی ی طوری دوس داره

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
آخه سینه مرغ برکت داره و برای ساندویچ با سینه به صرفه ترهحتما با ریحون و سس مایونز درستش کندوتا سینه ...

خانما حتی اگه مرغو دور ساندویچ تواف بده و نریزه توشم دوتا سینه خیلی کمه 

هر سینه نهایتا چهار ساندویچ نهاااااایتا اونم تازه با سیب زمینی و قارچ و فلفل و اینا

ن دیگه این ک میشه خوراک مرغ دوتا مرغ با مخلفات داخل ساندویج بزاره کافیه البته بگم سلیقه ای هستش هر ک ...

نه بابا 

کلا هر مرغی نهایتا 7/۸ تا ساندویچ 

نباید توش مرغ باشه خب ؟

نون خالی که نمیشه داد به بقیه

اگر ساندویچ بزرگ هست و فقط مرغ با گوجه و خیارشور میزاری پنج تا مرغ متوسط نیاز داری اما اگر ساندویچ ها کوچک هستند دو تا سه تا مرغ بسته . می تونی سیب زمینی را آب‌پز کنی و مکعبی خورد کنی و مقداری هم قارچ اسلایس کنی و سرخ کنی و با مرغ پخته و خورد شده مخلوط کنی فلفل دلمه ای هم بهش بزن و یک کمی رب تفت بدی و بهش اضافه کنی که میشه خوراک مرغ و هزینه اش هم کمتر میشه .

دوتا نهایت برا ۱۵نفر خیلی کمه برا این همه آدم بنظرم یا درست نکن یا درست کردی قشنگ درس کن کم کمش سه تا مرغ بزرگ میخوای ک با دوکیلو قارچ هم قاطی کن و یکم سیب زمینی ک زیاد بشه 

خانما حتی اگه مرغو دور ساندویچ تواف بده و نریزه توشم دوتا سینه خیلی کمه هر سینه نهایتا چهار ساندویچ ...

وقتی خود استارتر میگه یک دونه یا دوتا دونه دیگه چیزی نداشتم بگم

من هم آدمی دیدم که با یک سینه 20 تا ساندویچ درست کرده و مدعی هم شده که عااالی بوده

کسی هم دیدم که با یک مرغ 6تا ساندویچ درست کرده و از کمیتش شرمنده بوده

دوتا نهایت برا ۱۵نفر خیلی کمه برا این همه آدم بنظرم یا درست نکن یا درست کردی قشنگ درس کن کم کمش سه ت ...

به ساندویچ مرغ که سیب زمینی نمیزنن من مرغ فقط میخوام درست کنم با کاهو خیارشور و گوجه