2777
2789
عنوان

این همه دختراتونو محدود میکنین ب چی میخواین برسین😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 60 پست
در مورد دانشگاه کاملا درست میگیبهترین و امن ترین راه برای اینکه دخترا از زیر کنترل خانواده دربیان ای ...

من یک روز قبل از عضویت شما بدنیا اومدم:)))))) 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

اگه با مامانتون راحت باشید رک و راست همه چیز  رو بهشون بگین و اعتمادشون را جلب کنید فکر نکنم مشکلی پیش نیاد

خودم با دخترم راحتم و میدونم عاقل هست و دختری نیست که دست به هر کاری بزنه و قدرت نه گفتن داره و خیلی محکمه بهش اجازه میدم هر جا میخاد بره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا عجب مادریمعمولا خانواده ها به صب و شب گیر میدن مامان تو برعکسهظهر حداقل هوا تاریک نیس ۱۰ شب اون ب ...

همین دیگ 

بهونه ی غیرمنطقی 

ب خاطر همین میگم ب تفریح کردنم حسادت میکنه 

همینه دانشگاه قبول شم شهر دیگه اول میرم سراغ اینا

حالا من یادم رفت اولش بنویسم "بعضی از ادما" ک بقیه ناراحت نشن. ولی خب ناراحت کننده‌س.اگ دانشگاه یا شهرش کوچیک باشه همون ترم اول اسمشون میپیچه سر زبونا و به چشم یک ادم ناسالم بهشون نگاه میکنن

..
اگه با مامانتون راحت باشید رک و راست همه چیز رو بهشون بگین و اعتمادشون را جلب کنید فکر نکنم مشکلی پ ...

عزیزم

من اعتمادشونو جلب کردم

اتفاقا اشتباهم اینه ک فکر میکردم با مامانم صمیمی تر باشم بهتره و همه چیز رو بهش میگفتم. نتیجه اش این شد ک دخالتش توی زندگی و تصمیماتم بیشتر شد

بلانسبت تو. اونایی ک محدود میشن بعدش ک میرن یه دانشگاه شهر دیگه، انگار از زندون ازاد شدن. تشنه و گرس ...

اونام که تو شهر خودشون آزاد بودن همه کاری میکنن بدون هیچ ترسی

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
حالا من یادم رفت اولش بنویسم "بعضی از ادما" ک بقیه ناراحت نشن. ولی خب ناراحت کننده‌س.اگ دانشگاه یا ش ...

😂💔

انقد محدودم که یبار هم با رفیقام بیرون نرفتم همین که برم یه شهر دیگه هی با رفیقایی که قراره داشته باشم میرم بیرونو مهمونی اصلا دلیل درس خوندنم همینه که ازدواج نکنمو از خانواده دورشم! 

حالا تو قبول بشو برو. ادمای محیطتم خودت انتخاب کن.

قبول شدم چند بار قبول بشم؟

آدمای محیطمم خداروشکر سالمن نه از اینایی که همه کار می کنن و بقیه رو مثل خودشون می بینن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

چقد بد 

نمی‌فهمن اگه بچه رو آراد بگذاری اینها براش عادی میشه 

نه اینکه فقط تحت فشارش بگذاری بگی نکن نکن این خوی نیس میشه عقده

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

😂💔انقد محدودم که یبار هم با رفیقام بیرون نرفتم همین که برم یه شهر دیگه هی با رفیقایی که قراره داشت ...

😂ایشالا ب چیزی ک میخوای برسی🩷فقط توی انتخاب دوست دقت کن. چون مثلا یکیشون اگ گاو پیشونی سفید باشه اونجا، بقیه‌تون هم ب همون دید نگاه میکنن. حالا دانشگاه های بزرگ و شهرهای بزرگ رو نمیدونم چجوره. ولی شهر کوچیک دانشگاه کوچیک این بدی ها رو داره. و بشدت خاله‌زنک هستن.

..