2777
2789
عنوان

سال اولی که منم مامان شدم🥹

148 بازدید | 15 پست

امسال روز مادر اولین سالیه که منم مادرم  

هشت ماهه که باهامه و هنوز دوماه مونده دستای کوچولوشو بگیرم 🥹 حتی نمیدونم چه شکلیه اما ندیده عاشقش شدم ♥️

قبل اینکه این هدیه رو از خدا بگیرم بهش قول دادم تو هر شرایطی مراقبش باشم کنارش باشم

حالا شده تموم زندگیم زیباترین حس اینه که منو مامان صدا کنه

خدایا شکرت بابت این هدیه زیبا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارک باشه . برای همه کسانی که چشم انتظارند دعا کن خدا زودتر بهشون این هدیه را بده و برای کسانی هم که بچه دارند دعا کن خدا حفظشون کنه و عاقبت به خیر بشن . بچه داری دردسرها و شیرینی های خاص خودش را داره انشاالله سال دیگه همین موقع نی نی بغلت نشسته و مامان صدات میکنه ❤

چجوری میشه ک آدم دلش میخواد مادر بشه.چون خودم دوسندارم البته تازه متاهل شدم.شما بعد چند سال متاهلی ا ...

منم اولش دوس نداشتم طبیعیه به خودم خیلی فرصت دادم حدودا ۱۱سال  البته من زود ازدواج کردم بیشتر بخاطر سن کمم بود که نخاستم

بیشتر از هر چیزی باید روحت اماده باشه باید با تمام وجود بخای 

یادمه بعد چند ماه اقدام نا امید بودم زیر بارون دعا کردم از خدا خستم بهش قول دادم همه جوره مراقبش باشم  بعد چند وقت فهمیدم باردارم