2777
2789

29 سالمه مجردم

خانوادگی منزوی بودیم

از بچگی هیچ دوستی ندلشتم .اصلا بلد نیستم با کسی معاشرت کنم

هیچ خواستگاری نداشتم چون اصلا تو اجتماع نبودم 

اینا به کنار

من نمیدونم چرا هر چی نگاه میکنم هیچ چیز خاصی تو خودم نمیبینم .

اصلا کاری به قیافه ندارم .البته میگم خب حالا قدم بلنده خوشگلم که چی مگه به چه درد بقیه میخوره

اما اصلا دختر خانم و عاقلی نیستم.

واقعا نمیفهمم چرا یه نفر باید بیاد منو بگیره دقیقا رو چه حساب؟؟!!

واقعا موندم توش بقیه واسه چی ازدواج میکنند مثلا دختره همه شرایطش مثل منه ولی واقعا از ته دلم میگم اون بهتره و من دختر پخمه و خنگی هستم که بدرد ازدواج نمیخوره.

مادرم سال هاست فکر میکنه من خنگم و به فکر ازدواج نیستم. اونروز میگفت تو انقدر خنگی که ازدواج نمیکنی

اما نمیدونه من اصلا چیزی تو خودم نمیبینم که بخوام به این چیزا فکر کنم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

اینو فقط تراپیست خوب میتونه درست کنه

طرز فکرت خیلی غلطههههه

هر چند منم کمی مث تو هستم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا قبل ازدواج واقعا احتیاج داری به عزت نفس 

عزت نفس ت پایینه 

خودت رو دوست نداری 

و برای خودت توانمندی و مهارتی فایل نیستی 

تو بنده ی خدایی 

خدا تو رو آفرید 

پس لایق بودن و دوست داشتنی 

باید خودت رو بشناسی 

سایت متمم مبحث عزت نفس،شادی،حمایت اجتماعی ش رو بخون

تو افکار درستی در مورد خودت نداری . سعی کن اعتماد بنفست رو بالا ببری. 

اگه هزینه مشاور نداری به تناسب نیازت از اپلیکیشین هایی که توشون پر از کتاب های صوتی و خواندنی روان شناسی استفاده کن. مثل اپلیکیشن طاقچه.. 

مشکل تو الان ازدواج نکردن نیست مشکل ذهنیت خودته.  اول اینو درست کن و حتما سعی کن کلاس بری باشگاه و... تا معاشرت کردن رو باد بگیری 

مگه مردا چیزی تو خودشون می بینن که میرن ازدواج میکنن دختره رو بدبخت هم میکنن منت هم میذارن که اگه من نبودم کی تورو میگرفت. اعتماد بنفس نداری بیشتر. دخترا معمولا کمبود اعتماد بنفس دارن مردا ولی برعکسن

🥲🥲🥲منم چون لرزش دست دارم خجالت میکشیدم به خواستگارام جواب مثبت بدم الانم دیگه خواستگاری ندارم 

هرچقدرم دکتر رفتم خوب نشد 

همش میگم خدا چرا فقط مشکلم اینه فقط همییییییننننن

تو شدیدا کمبود اعتماد به نفس داری

بعضیا همون قد و قیافه رو هم ندارن ولی بیا ببین چجوری خودشونو بالا میبرن

حالا اینایی که ازدواج میکنن هم همشون الزاما به بلوغ عقلی کامل نرسیدن. همونطور که هممون اطرافمون میبینیم طرف 50 سالشه و یه سری آداب رو هنوز بلد نیست

روی خودت کار کن، روی رشد شخصیت، کلاس برو مشاوره برو تا اعتماد به نفست نسبت به خودت بیشتر شه