2777
2789

من پیش نادره حسینی و مرضیه بهنام و سهیلا عارفی رفتم 

از هر سه تا ناراضی بودم

مرضیه بهنام ک خودش در جریان بارداری اول و دوم و سقطم بود و فقط هی مگفت دوباره اقدام کن چیزی نمیشه و باز سقط شد

نادره بهم گفت اسپرم شوهرت اصلا سالم نیست و بپذیر نتونی بچه داشته باشی

سهیلا عارفی هم رفتم سیصد ویزیت گرفت و سیصد واسه ی سونوی خیلی چرت گرفت و در نهایت فهمیدم اونی ک منو ویزیت کردع اصلا خود خانم دکتر نبوده ماماش بوده و اصلا دکتر ایران نیست !!!

میشه اگه دکتری رفتین تو تهران ک جواب گرفتین به من معرفی کنین؟

اول اسپرم شوهرتو با دارو برطرف کن. بعدم به محض اینکه باردار شدی انکسوپارین رو شروع کن تا سقط نشن.

قلب تشکیل میشه؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرکز مام برید اونجا سقط مکرر و بررسی میکنن

اونجا هم‌من نشیدم هزینه های وحشتناک میگیرن و فقط دنبال پولن 

خیلیا ناراضی بودن از کار اونجا 

تو همین نی نی سایت تایپیکاش هست

دکتر و اینچیزا رو نمیدونم

ولی دختر عمم ۴ تا سقط داشت ک طبیعی باردار شده بود بچه هاش قلب نداشتن و سقط میشدن 

الان پنج ماهه بارداره

برات از خدا می‌خوام توام به زودی تاپیک بزنی که مامانی پنج ماه بارداری بیاید حرف بزنیم و حسابی ذوق نی نیتو کنی😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂♥️♥️♥️♥️

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

دکتر و اینچیزا رو نمیدونمولی دختر عمم ۴ تا سقط داشت ک طبیعی باردار شده بود بچه هاش قلب نداشتن و سقط ...

کاش میشد 

برام ی رویای دست نیافتنی شده

میشه از دخترعمت بپرسی دکترش کیه؟ 

کاش میشد برام ی رویای دست نیافتنی شدهمیشه از دخترعمت بپرسی دکترش کیه؟

میشه😍

بچه های دختر عمم ۸ هفته سقط شدن تو وضعیتت از اون بهتره 

ما تهران نیستیم گلم

دختر عمم دکترش محمدحسین ملکشاهی هستش ک خرم آباده ، تهران نیست

ولی ی دکتر میشناسم از تهران ، دکتر ندا سالاریه خیلی کارش درسته 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اونجا هم‌من نشیدم هزینه های وحشتناک میگیرن و فقط دنبال پولن خیلیا ناراضی بودن از کار اونجا تو همین ن ...

دور و اطرف من رفتن مام خیلی راضی بودن البته برای ناباروری و آی وی اف رفتن و جواب گرفتن

بله مشخص شد مشکل از اسپرم شوهرمه ولی همه تا همینجارو میگن دیگه ادامه نمیدن ک چی کار باید بکنیم

دکتر به شوهر من قرص جیسینگ قرمز داد.قرص ویتامین ای داد. 

به خودمم قرص کیوتن ۱۰ داد برای تقویت تخمک و سیستم ایمنی بدن.

داروگیاهی هم من و شوهرم خوردیم. به شوهرم عسل و گرده نخل و مغزیجات مخلوط کردم هر صبح دادم خورد. خودمم عسل و سیاهدونه روزی یه قاشق خوردم.

خرنوب از عطاری گرفتم، ریختم توی آب و دمنوششو هرشب دادم به شوهرم.

ماه اول خودم لتروزول و دوفامد خوردم. ماه دوم اقدامم باردار شدم.

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)