2777
2789

این درسته که دارچین قاعده آور هست و اگه عقب انداخته باشی نباید بخوری؟ من درد داشتم توجه نکردم گفتم شاید پریود بشم 5 روزه گذشته هنوز پریود نشدم فقط کمی درد دارم گفتم با چند روز عقب افتادن نمیشه تشخیص بارداری داد هر روز صبح دارم میخورم برای لاغری یعنی خطرناکه؟ تو اینترنت نوشته که مشکلی نیست هفته های بالا خطرناکه

ای خواهر بچه ای که عمرش به دنیا باشه با خوردن چیزی ازبین نمیره من سر پسرم چون خبر نداشتم تا یکماه یه بسته زعفرون خوردم چیزیم نشد ازچایی وشربتش بگیر تا....

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خواهر بچه ای که عمرش به دنیا باشه با خوردن چیزی ازبین نمیره من سر پسرم چون خبر نداشتم تا یکماه یه ...

آره اینو زیااااااد با چشم دیدم بچه ای که بخواد بیاد و بمونه با هیچ چیزی سقط نمیشه دور از جون حتی با تصادف

اما چون زیر دلم و رحمم درد خفیف دارم پرسیدم

ای خواهر بچه ای که عمرش به دنیا باشه با خوردن چیزی ازبین نمیره من سر پسرم چون خبر نداشتم تا یکماه یه ...

دقیقا.. منم از روزی که فهمیدم حامله ام بیشتر درازکش بودم .همش غذاهای مقوی با میوه ی فراااااووون میخوردم .. آخرم سقط شد

آره اینو زیااااااد با چشم دیدم بچه ای که بخواد بیاد و بمونه با هیچ چیزی سقط نمیشه دور از جون حتی با ...

اگه نگرانی یه دکتر برو برای چک ودیگه استفاده نکن ولی منم تا ۲ یا ۳ماه اینجوری بودم مثل دردای پریودی حتی بیشتر

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
اگه نگرانی یه دکتر برو برای چک ودیگه استفاده نکن ولی منم تا ۲ یا ۳ماه اینجوری بودم مثل دردای پریودی ...

اول بی بی چک میزنم ببینم اصلا مثبته یا منفی اگه حامله باشم باید دیگه الان مثبت باشه بعد برم دکتر🥲 فکر نمی‌کردم اینقدر زن ترسویی باشم