2777
2789
عنوان

علت اصلی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 57 پست
این دیگ تنوع طلبیه مشکل طرفه

آخه بزار برسه به مرحله دلزدگی از اولی تا بعد بفکر تنوع باشه🤔

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
فقط بیمار جنسی و تنوع طلبن عوضی های حال به هم زن. انگار عقلشون تو شورتشونه

این هم یه غریزست ،قبول دارم باید کنترل بشه ،صرف نظر از بیمارا ،ی عده بخاطر بالا بودن این حس و داشتن همسر سرد و عدم آگاهی و دررررمان وارد مسیر خیانت میشن ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنوع طلبی اخلاقای بد همسر محبت نکردن به همسر

محبت واقعا مهمه ،چیزی که خیلی ها بهش بی اهمیت هستن ،مخصوصا برای زنا ،عدم رضایت زن از مرد تو این مقوله،وچ قدر کار بی هزینه و مهمی هست که خیلی‌ها غافلن

محبت واقعا مهمه ،چیزی که خیلی ها بهش بی اهمیت هستن ،مخصوصا برای زنا ،عدم رضایت زن از مرد تو این مقول ...

وتو آقایونم مهمه اقتدار ندادن به مردم باعثشه زنایی که مردشونو تحقیر می کنن مرد می‌ره سمت کس دیگه

وتو آقایونم مهمه اقتدار ندادن به مردم باعثشه زنایی که مردشونو تحقیر می کنن مرد می‌ره سمت کس دیگه

بنظرم کم هستن اینطور مردا ، چون با این تحقیر اعتماد به نفس مرده کم میشه و نمیتونه رابطه خوبی با کسی برقرار کنه ،

نمی دونم روانشناس می گه باید به مرد اقتدار داد

درسته👌

بعضی ها فکر نادرست دارن ،من انقد از همسرم چیز یاد گرفتم که خدا میدونه، ولی اگه یک نفر بین ما باشه هزار بار بیشتر بمن اقتدار و عزت میده ،میگه هر چقدر تو بالاتر باشی منم کنار تو بالا میرم 👌

چطور فک می‌کنه اون مرد یا زن که نفر بعدی مادام العمر بهش محبت کنه ؟ در واقع چه تضمینی داره که اون نی ...

خب ازش توجه و محبت میبینه ک ب سمتش کشیده میشه و احتمال داره موقتی هم باشه

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

حرومزادگی

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

از چی خسته میشن ادما؟زندگی که هر روزش ی چوره ،متفاوت و غیر قابل پیش بینی ،چی خستشون میکنه

متوجه نشدی از کار های هم دیگ مثلا یکی عصبیه هروز و اون خسته میشه از اینکه طرف عصبیه یکی همیشه خوابه خسته میشه از اینکه چرا طرفش همش خوابه