2777
2789
عنوان

قرص اس سیتالوپرام خوردم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 41 پست
مثل من بخاطر معدم چند بار پنیک شدم همه گفتن عصبیه مشکلت تا اینکه متوجه شدم معدمه وداروهای معده رو خو ...

منم تنگی نفسم از چیز دیگه ای بود منم پنیک اتک میشدم دکترم سی تی اسکن ریه نوشت گفت زخم مری ۴ ماهه دارو میخورم خوب نشدم دکترم عوض کردم گفت با سی تی اسکن ریه که مری مشخص نمیشه باید شنبه اندوسکوپی بشم از جوابش و خودش میترسم اضطراب گرفتم😄😄😄

منم تنگی نفسم از چیز دیگه ای بود منم پنیک اتک میشدم دکترم سی تی اسکن ریه نوشت گفت زخم مری ۴ ماهه دار ...

وااای از معده که به همه جا میزنه من اولاش دکترا گفتن ریه اته با اضطراب اینطور میشی هی میگفتن معده اینطور نمیکنه😑😑تا اینکه آندوسکوپی دادم معلوم شد وضعم خرابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اصلا بیخیال بودم و دیگه هیچی برام مهم نبود اصلا فکر نمیکردم و شاد بودم اصلا استرس هم نداشتم دیگه

چقدر خوب

بعد قطع داروها به حالت قبل برگشتی؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
منم مثل چی میترسیدم اولش با روانشناس صحبت کردم گفت دارو بگیر...بدون دارو نمیشه یه رونپزشک بهم معرفی ...

خب میترسم وابستگی بیاره

چون این داروها ضد افسردگی اند سروتونین ترشح می کنند

من آدم مذهبیم هستم ولی وسواس فکری شدیدی دارم روی جزئیات حساسم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
خب میترسم وابستگی بیارهچون این داروها ضد افسردگی اند سروتونین ترشح می کنندمن آدم مذهبیم هستم ولی وسو ...

تحت نظر رونپزشک باشه وابستگی نمیاره میگن🥲🥲منم مذهبی ام ولی این مشکل سرش به مذهب نمیشه دلم میخواددد بشینم زار بزنم بگمم خدااااا کجایی بشنو صدای دل پر دردمو برس به داد دل داغونم برس به داد زندگیم وسواس فکری داره زندگیمو ازم میگیره

چقدر خوببعد قطع داروها به حالت قبل برگشتی؟؟

فقط دوهفته خوردم ولی چون مشکلم گوارشی بود نه از اعصاب قطعش کردم فورا فقط دوهفته خوردم اره هنوزم وسواس فکری دارم ولی کمتر  و استرس میگیرم بعضی وقتا

اندوسکوپیت با بی حسی بود و داروی خواب اور؟؟اذیت نشدی ؟؟راحت؟

آره خیلی خوب وراحت بود اصلا اذیت نشدم من جای خوب بری هیچی متوجه نمیشی من خیلی استرس داشتم بخاطرش ولی هیچی نبود