مثل من بخاطر معدم چند بار پنیک شدم همه گفتن عصبیه مشکلت تا اینکه متوجه شدم معدمه وداروهای معده رو خو ...
منم تنگی نفسم از چیز دیگه ای بود منم پنیک اتک میشدم دکترم سی تی اسکن ریه نوشت گفت زخم مری ۴ ماهه دارو میخورم خوب نشدم دکترم عوض کردم گفت با سی تی اسکن ریه که مری مشخص نمیشه باید شنبه اندوسکوپی بشم از جوابش و خودش میترسم اضطراب گرفتم😄😄😄
منم تنگی نفسم از چیز دیگه ای بود منم پنیک اتک میشدم دکترم سی تی اسکن ریه نوشت گفت زخم مری ۴ ماهه دار ...
وااای از معده که به همه جا میزنه من اولاش دکترا گفتن ریه اته با اضطراب اینطور میشی هی میگفتن معده اینطور نمیکنه😑😑تا اینکه آندوسکوپی دادم معلوم شد وضعم خرابه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب میترسم وابستگی بیارهچون این داروها ضد افسردگی اند سروتونین ترشح می کنندمن آدم مذهبیم هستم ولی وسو ...
تحت نظر رونپزشک باشه وابستگی نمیاره میگن🥲🥲منم مذهبی ام ولی این مشکل سرش به مذهب نمیشه دلم میخواددد بشینم زار بزنم بگمم خدااااا کجایی بشنو صدای دل پر دردمو برس به داد دل داغونم برس به داد زندگیم وسواس فکری داره زندگیمو ازم میگیره