2777
2789
عنوان

قرص اس سیتالوپرام خوردم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دیگه قطع نکن چون یهو قطع کنی  شدت بد تری وسواس فکری و افسردگی میاد سراغت  من خودم اینطور بودم الان دیگه نمی‌خورم  سعی میکنم تو جمع باشم بیرون برم اخبار و چیزای بد نبینم  خیلی حالم بهتر شده خداروشکر 

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪
اسی منم وسواس فکری شدییید دارممی ترسم ازین داروهای روانپزشکی

منم مثل چی میترسیدم اولش با روانشناس صحبت کردم گفت دارو بگیر...بدون دارو نمیشه یه رونپزشک بهم معرفی کرد برام تجویز کرد گرفتمشون ولی نخوردم باز از ترس تا اینکه رفتم دکتر گوارشم حال وروزمو دید گفت وزن کم کردی و...بهش گفتم آقای دکتر دلشوره دارم دلم شور میزنه مدام دقیقا همین داروهای رونپزشک ودرکنار داروهای معدم داد گفت بخورر نترس دیگه بخاطر معدمم که شده خوردم بعدم خواهر جلوی فکرو نگیری میزنه به جسممم انقددد آدم دیدم تو مطب دکتر که معده وروده شون عصبی شده بود یکیش زندایی خودم معدش عصبی شده هر چی میخوره پس میده از این قرصا میدن حتی برای مشکلات جسمی هم

منم تنگی نفسم بخاطر مشکل گوارشی بود نه پنیک اتک

مثل من بخاطر معدم چند بار پنیک شدم همه گفتن عصبیه مشکلت تا اینکه متوجه شدم معدمه وداروهای معده رو خوردم نفسم باز شد وحمله دیگه بهم دست نداد وخب فکرم درگیر شد تحت تاثیر دوسه ماه زجری که کشیدم😒بعدم هی غصه مشکل معدمو خوردم تا حالم بد شد واقعا