2777
2789
عنوان

قرص اس سیتالوپرام خوردم😑

183 بازدید | 38 پست

۱۰روز میخورم افکار بهم ریخته تر شده چرااا یعنی بهم نمیسازه یا طبیعیه لطفا جواب کسایی که مصرف کردین 

خیلی نگرانم😔دکترم گفت دو هفته طول میکشه بدن عادت کنه نمیدونم واقعا خدا کمکم کنه زندگیمو دوست دارم میترسم خراب بشه😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خواهر خب حس میکنم بدتر شدم واسه این میترسم🫠وگرنه که هنوز همون ۱۰رو هم نصف میخورم🥲

خب صبر کن من بعد از دوماه حالم الان خوب شده 

ولیییی اگر یهو قطع کنی چنان بدن دردی میگیری چنان بی حوصله میشی و برمیگردی به حالت قبل

راستی ازیپم همون اس سیتالوپرام بعد یه ماه اثرش رو کامل نشون میده

واسه من اس سیتالوپرام خارجیه دوز ۱۰ دکتر گوارشم برام تجویز کرده البته روانپزشکم ویزیتم کرد همین دارو رو داد مشکل من از معدم شروع شد زخم وورم داشت ونمیدونستم باعث تنگی نفسم شد وهیچ جوره خوب نمیشدم بعد دوماه فهمیدم معدمه که دیگه اضطراب ووسواس انواع بیماری هم به دردم اضافه شد وافتادم تو برزخ

دو هفته علاعم بیماریت بدتر میشه طبیعیه بعدش درست میشه کلا دارو های روانپزشکی اولش اینجورین

کاش بعد دوهفته خوب بشم واقعا یه ذره بهتر شم دیگه خودم کمک میکنم به خودم زودی سر پا میشم🥺