2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 174 پست
سواد رابطه تو بالا ببرشرایط خودتو بهتر کندیت زیاد برو بلاخره ادم زندگی تو پیدا میکنی

مگه مث توام ک با هر کی حال کردی بری تو رابطه . مگه چن نفر پیدا میشه ک قبول کنه . کسی ک ب خاطررسوادربا من بمونه . هم بره تو افساید بهتره.

90 درصد اینایی ک میگن سواد رابطه خودشون سواد نوشتن ندارن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه مث توام ک با هر کی حال کردی بری تو رابطه . مگه چن نفر پیدا میشه ک قبول کنه . کسی ک ب خاطررسوادرب ...

چی میگی واقعا برات متاسفم 

با هرکی حال کردم یعنی چی

اصلا تصوری داری از اشنا شدن درست و حسابی ؟ 

با این ذهنیتت بهتره به مادرت بسپری واست زن پیدا کنه 

تکاپو برای نجات ✨️
چی میگی واقعا برات متاسفم با هرکی حال کردم یعنی چیاصلا تصوری داری از اشنا شدن درست و حسابی ؟ با این ...

من حتی میتونم واس تو کیس پیدا کنم .دختر کوچولو . با مدرک دکتری تو میخوای ب من سواد یاد بدی . 

من حتی میتونم واس تو کیس پیدا کنم .دختر کوچولو . با مدرک دکتری تو میخوای ب من سواد یاد بدی .

سواد رابطه چه ربطی به دکترا داره ، اسکولی ؟ تو حتی نمیدونی سواد رابطه یعنی چی

پز مدرکتم واسه کسی بده که نفهمه تو این مملکت دانشگاه رفتن کشکیه 

اگه رشته ی تاپ تجربی خونده بودی یه چیزی نه این رشته هایی هرکی از راه میرسه میخونه

با این وضعیتتم اصلا شانس رابطه و ازدواج با یه دختر درست و حسابی رو نداری چون تو همون اوایل معاشرت میفهمه چند چندی

تکاپو برای نجات ✨️
سواد رابطه چه ربطی به دکترا داره ، اسکولی ؟ تو حتی نمیدونی سواد رابطه یعنی چیپز مدرکتم واسه کسی بده ...

جوش نزن عموییی  تو هم  اگه سطحت بااا بود ک اصن این سایت نمیومدی . این سایتو مث کف دستم حفظم . و چون سواد رابطه رو دارم در ایران . کافیه با ی شاسی چینی  طرف بچسبه به من و عاشقم بشه.

بعد تو همون دکترای برقو بگیر . کاری ب بقیش نداشته باش . 

سواد رابطه چه ربطی به دکترا داره ، اسکولی ؟ تو حتی نمیدونی سواد رابطه یعنی چیپز مدرکتم واسه کسی بده ...

از طرز حرف زدنتم میشه فهمید ک از ذین دهه هشتادیا هسنی ک چون دهه هشتادین باید شلوغش کنن.  سواد رابطت پیشکش

جوش نزن عموییی تو هم اگه سطحت بااا بود ک اصن این سایت نمیومدی . این سایتو مث کف دستم حفظم . و چون ...

حالا اینجا یه محیط زنونه ست و طبیعیه من اینجا باشم ، ببین تو دیگه چقدر لولت پایینه که اومدی اینجا 😄✋️

گفتم که دختر درست و حسابی باهات اوکی نمیشه و همون اوایل شناساییت میکنه اونی که با یه ماشین چینی بهت اوکی میده تکلیفش مشخصه دیگه

در ضمن دهه هشتادیم نیستم 

همینکه در جواب یه کامنت معمولی انقدر بی منطق و فشاری شدی واقعا مشخصه کی هستی

یه جوری گفتی مهندسی برق انگار چه خبره ، اینارو واسه کسی بگو که ندونه کنکور ریاضی چه خبره و قبولیای دولتی ش چقدر کشکیه در ضمن همه ی رشته هاشم تو همه ی واحدای پیام و نور و ازادم ریخته بدون کنکور

دیگه هم جواب تو نمیدم واقعا دوست ندارم با یه ادم سطحی بحث کنم اگه تو دهه ی ۲۰ بودی قابل درک بود ولی یه فکری به حال خودت کن که تو ۳۰ سالگی هنوز اینجوری سطحی و بی منطق هستی 

تکاپو برای نجات ✨️
حالا اینجا یه محیط زنونه ست و طبیعیه من اینجا باشم ، ببین تو دیگه چقدر لولت پایینه که اومدی اینجا 😄 ...

من سال 88 کنکور دادم . اون موقع تو عروسک بازی میکردی . نمیدنیستی ریاضی چه تجربی چیه . اینجا مال توام نیست . مال زنای بارداره.  ولی پره از زنای دهه هشتادی بیکار! 

دختر دهه هشتادی با سطح بالا چرا باید بیاذ اینجا!

بگذریم . فشار بخور . چون واقعیت همینه

حالا اینجا یه محیط زنونه ست و طبیعیه من اینجا باشم ، ببین تو دیگه چقدر لولت پایینه که اومدی اینجا 😄 ...

اون درس حسابی ک تو میگی حتی برای من جذابیتی نداره ک حالا جیزی بگه . 90 درصد دخترای ایران تو ی سطحن . طرف لیسانس محیط زیست داره میگه سطح بالام!