2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 162 پست
چه نوشابه ایم واسه خودش باز میکنه . روانشناسی ازاد خوندی؟

بله

شما کدوم دانشگاه خوندین که وقتتون با اینجا دارین پر میکنین؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

عاقا چرا شماها دارین باهم بحث میکنین تموم شده رفته بیخیال 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم؟خوب اگه دانشجوی دکتری برقبا کار رسمیقد 180ماشین دو میلیاردیخونه هیکل عالیکیس واقعی نداشته باشه ...

شما مجرد بمونین،نه از جهت اینکه اوضاع خرابه ، ازین جهت که هنوز بالغ نشدید

.شما اگه کیس مناسب داشتین به مجازیای بی سر و پا میدان نمیدادین و فرصت وقت گذاشتن برای این افرادو ندا ...

اینو راس میگی . ب مجازیای بی سرو پا نباید میدون میدادم . دختری ک تو مجازی اوکی میده قطعا مشکل داره

[QUOTE=364932258]از اول دل نداده که بکنه ، اگه کل قضیه این باشه، واقعا ازدواج سخت شده، پیدا کردن کیس آدم حسابی برای ر ...[/ والله چی بگم آخه دخترهای الان ممکنه دنبال پول باشه یا نمی‌دونم آدم نمیشه ی طرفه به قاضی رفت

شما مجرد بمونین،نه از جهت اینکه اوضاع خرابه ، ازین جهت که هنوز بالغ نشدید

مطمان باش سن عقلیم خیلی از هم سن وسالام بیشتره . سمپاد بودم . ولی مجردیم باشه بد،نیست . هزینه ازدواج و عروسی و طلا و خونه . 

واقعا کسی باید نابالغ باشع ک این جیزا رو ب سوار شدن،ی ماشین خوب ترجیح بده 

مطمان باش سن عقلیم خیلی از هم سن وسالام بیشتره . سمپاد بودم . ولی مجردیم باشه بد،نیست . هزینه ازدواج ...

(سن عقلیم بیشتر از همسن سالامه) : ادعایی که با قاطعیت میشه درمورد گفت اون شخص ابدا اینطوری نیست

(سمپاد بودم) : ممکنه از نظر درس خوب بوده باشین اما هوش هیجانی پایینی دارین

(جمله ی اخرتون) : سند محکم عدم بلوغتون