2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 162 پست
چه نوشابه ایم واسه خودش باز میکنه . روانشناسی ازاد خوندی؟

بله

شما کدوم دانشگاه خوندین که وقتتون با اینجا دارین پر میکنین؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

عاقا چرا شماها دارین باهم بحث میکنین تموم شده رفته بیخیال 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ندارم؟خوب اگه دانشجوی دکتری برقبا کار رسمیقد 180ماشین دو میلیاردیخونه هیکل عالیکیس واقعی نداشته باشه ...

شما مجرد بمونین،نه از جهت اینکه اوضاع خرابه ، ازین جهت که هنوز بالغ نشدید

.شما اگه کیس مناسب داشتین به مجازیای بی سر و پا میدان نمیدادین و فرصت وقت گذاشتن برای این افرادو ندا ...

اینو راس میگی . ب مجازیای بی سرو پا نباید میدون میدادم . دختری ک تو مجازی اوکی میده قطعا مشکل داره

[QUOTE=364932258]از اول دل نداده که بکنه ، اگه کل قضیه این باشه، واقعا ازدواج سخت شده، پیدا کردن کیس آدم حسابی برای ر ...[/ والله چی بگم آخه دخترهای الان ممکنه دنبال پول باشه یا نمی‌دونم آدم نمیشه ی طرفه به قاضی رفت

شما مجرد بمونین،نه از جهت اینکه اوضاع خرابه ، ازین جهت که هنوز بالغ نشدید

مطمان باش سن عقلیم خیلی از هم سن وسالام بیشتره . سمپاد بودم . ولی مجردیم باشه بد،نیست . هزینه ازدواج و عروسی و طلا و خونه . 

واقعا کسی باید نابالغ باشع ک این جیزا رو ب سوار شدن،ی ماشین خوب ترجیح بده 

مطمان باش سن عقلیم خیلی از هم سن وسالام بیشتره . سمپاد بودم . ولی مجردیم باشه بد،نیست . هزینه ازدواج ...

(سن عقلیم بیشتر از همسن سالامه) : ادعایی که با قاطعیت میشه درمورد گفت اون شخص ابدا اینطوری نیست

(سمپاد بودم) : ممکنه از نظر درس خوب بوده باشین اما هوش هیجانی پایینی دارین

(جمله ی اخرتون) : سند محکم عدم بلوغتون