noora90 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3343 عنوان قراره واسه دختر عموم یلدایی عروس ببرن منم دلم خواست 175 بازدید | 22 پست منم دوس دارم زودتر ازدواج کنم :) یه دعای خیر مهمونم کنید ❤️🩷 به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری ) امروز | 09:20 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1066 ای بابا حسود نباش وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6460 ازدواج همین یکی دوسال اولش قشنگع ک نو عروسی بعدا درگیر مشکلات میشیهرچی میگذره زندگی مشترک سخت تر و سخت تر میشه مسئولیت سنگینیه گول این قشنگیا رو نخور تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
شیرین1983 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 730 انشاءالله شما هم عروس میشی برات یلدایی میارن عزیزم چند سالته
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1106 خواستی ازدواج کنی بگو رسم یلدایی دارین 😂😂یهو دیدی رسم نداشتن نیوردن🤪
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 19756 خواستی ازدواج کنی بگو رسم یلدایی دارین 😂😂یهو دیدی رسم نداشتن نیوردن🤪 پس باید حواسشو جمع کنه و زن شیرازیها نشهما رسم نداریم برای عروس ببریم
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6460 پس باید حواسشو جمع کنه و زن شیرازیها نشهما رسم نداریم برای عروس ببریم زن لرا هم نشه ماهم رسم نداریم😂 تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1106 پس باید حواسشو جمع کنه و زن شیرازیها نشهما رسم نداریم برای عروس ببریم فک کنم فامیل تا فامیل رسما فرق کنه، یعنی همه شیرازی ها رسم ندارن؟
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 1106 زن لرا هم نشه ماهم رسم نداریم😂 لرا که رسم دارن من کلی دوست لر دارم که صمیمی هم هستیم
۳۵۳۴ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 زن لرا هم نشه ماهم رسم نداریم😂 اتفاقا شوهر خواهر شوهرم اینا لر ملایر هستن و رسم دارن و برای خواهر شوهرم یلدایی آوردن.
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6460 لرا که رسم دارن من کلی دوست لر دارم که صمیمی هم هستیم لرستان فکرنکنممگه الان رسم داشته باشن قبلا ک رسم نبود تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋
زرقشنگ،شوخشنگ عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6460 اتفاقا شوهر خواهر شوهرم اینا لر ملایر هستن و رسم دارن و برای خواهر شوهرم یلدایی آوردن. لرستان که رسم نداشتن ، مگه این چندسال اخیر رسمش اومده باشهمن پنج سال پیش ازدواج کردم چه دوستام چ خودم هیچ رسم یلدایی نبوده ک یلدایی بیارن برامون تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋