2777
2789
عنوان

حالم از شب یلدا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 53 پست
دقیقا ماهم همینبممناسبتا همیشه درگیریم روز مادر پدر عید شب یلدا ۹۰ درصدم خونه پدرشوهرمیریم اول😑

اتفاقا اونجایی که اول میری‌ کم میشینی بعدی بیشتر میشینی😂

❤Che khobe ke daramet
خب دو شب بگیرید،انشب خونه یکی،فردا شب یکی،سختش نکنید

بازم میگن بازم میگن اون شب اصلی حساب بود که باید می اومدین اعتراض می کنن.

ما ناهاریک جا میریم شبم یک جا دیگه ولی اونجایی ناهار میریم میگن اصل یلدا اینکه شب باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش شب یلدا حذف میشد

میخایین کلا مناسبت ها روحذف‌کنیم؟؟سال نو‌رو هم نگیریم هیچی همین جوری‌بگذرونیم بره ما نمیتونیم مدیریت کنیم بیچاره شب یلدا چیکار کنه

❤Che khobe ke daramet
خوش بحال خواهر همسرتون ۱۰ ساله برادرم زن داره عین هر سال با مادرزنش بوده یکسال که مادرم فوت نشده بو ...

ماشالله شش تاخواهر کجاتنهایید جم شید برادرتونم دعوت نکنید

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بازم میگن بازم میگن اون شب اصلی حساب بود که باید می اومدین اعتراض می کنن.ما ناهاریک جا میریم شبم یک ...

منکه امشب میریم خونه مامانم،فردا شبم هرکس خونه خودش،اخه شنبه همه کاروزندگی وندرسه و...دارن،زیادی حساسی بابا،کلا یلدا برای دورهم بودن وشاد بودنه،نه اینکه باعث دلخوری بشه،وگرنه یک دقیقه اینور اونور فرقی نداره،به نوعی بهونس برای کنار هم بودن

ای کاش شب یلدا حذف میشد

بابا مگه فقط شب یلدا! س؟؟لحظه ی سال تحویل و اول کجا عید دیدنی بریم و..... یا کیا سیزده بدر بریم 

شب چهارشنبه سوری کجا باشیم !!!

من ۱۰ ساله اصلا دیگه برام یلدا و مراسمهای دیگه معنی نداره 

کلا دوسال خونه ی خودم بودم  بقیه شو خونه ی پدرم هستیم 

ولی بعضیا براشون مهمه  بنظرم آدم جایی باشه که دلش خوش باشه