2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان 😭😭😭😭😩😩😩بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 50 پست
میگم نمیشه بریزی تو خورد کن خورد ک شد بعد اب و اینا بریزی؟نمیدونم یهو ب فکرم رسید بد نباشه ی وقت😃

اره منم همین بنظرم رسید والا از چرک خشکن یا دارو شیمیایی ک بهتره دیگه بریدم والا 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم همین بنظرم رسید والا از چرک خشکن یا دارو شیمیایی ک بهتره دیگه بریدم والا 😭

درکت میکنم

اصلا هر وقت سرماخورد دارو ک میدی اب نمک اب ولرم و عسل چهار تخمه بده ک زود خوب شه 

دارو بتنهایی بدون مراقبت بنظرم دیر رو ب بهبودی میبره

سرفه هاش در طول روز خشکه خب فقط نیم ساعت یک ساعت درشبانه روز سرفه هاش چرکی میشه شدید میاد پشت گلوش

خب پس خلط داره شبا چون حالت خوابیده هست خلط میاد سمت بالا و باهث سرفه میشه

اونارو قطع کن یه چند شب بهش برم هگزین بده ببین کمتر شد ادامه بده قبل خوابش

اگه خوب نشد  اون گایافتزین و دکسترو متروفان و بده ترکیبش عالیه

درکت میکنماصلا هر وقت سرماخورد دارو ک میدی اب نمک اب ولرم و عسل چهار تخمه بده ک زود خوب شه دارو بتنه ...

داروهای الان نمیدونم چین اموکسی کلاو و زیترومکس خب چرکخشکن ب این قوی اصلا اثر نداشت

خب پس خلط داره شبا چون حالت خوابیده هست خلط میاد سمت بالا و باهث سرفه میشهاونارو قطع کن یه چند شب به ...

برم هگزین واسه ترکیب خشک و خلطی خوبه ؟ خلط رو کم میکنه ؟ واسه دو سال چطوره؟

برم هگزین واسه ترکیب خشک و خلطی خوبه ؟ خلط رو کم میکنه ؟ واسه دو سال چطوره؟

اره خوبه عزیزم اگه دوسالشه نده از دکتر یا داروخونه بپرس قبلش چون دقیق یادم نیست دخترم از چند سالگی خورد

همون گایافنزین و دکسترو بده 

داروهای الان نمیدونم چین اموکسی کلاو و زیترومکس خب چرکخشکن ب این قوی اصلا اثر نداشت

من اصلادنمیتونم اموکسی کلاو بدم

حساسیت داره صدید

اما اره واقعا اثر چندانی نمیکنه رو ای ویروس

اره خوبه عزیزم اگه دوسالشه نده از دکتر یا داروخونه بپرس قبلش چون دقیق یادم نیست دخترم از چند سالگی خ ...

باشه الان تو نت خوندم نوشته واسه سرفه هشک هست و خلط اوره .. بازم میرم از داروخانه میپرسم ممنون