2777
2789
عنوان

میخوام دندانپزشکی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
کانادا 🥲🥹

عزیزم اتفاقا کانادا یکی از گروووون ترین جاها واسه خوندن پزشکی و دندون و دارو و ... ست

فکرکنم باید سالی ۵۰ هزار دلار خرج کنی میشه سالی ۴ میلیارد حدودا !

🏃🏻‍♀️

معمولا دیگه بورسیه نمیکنن اگر حتی ۱۰ نفر اول هم باشی باید چند ترم درس بخونی ، مقالات عالی ارائه بدی ...

یا اینکه کلا خودت هزینه کنی و بری کشور های دیگه با هزینه ی خودت دندون بخونی 

البته هزینه ها خیلی زیاده 

مخصوصا اگر دانشگاه مورد تایید باشه و رتبه ی علمی خوبی داشته باشه و بستگی به کشور مورد نظرت هزینه ها متفاوته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اتفاقا کانادا یکی از گروووون ترین جاها واسه خوندن پزشکی و دندون و دارو و ... ستفکرکنم باید سال ...

خدایی یه خواستگار پولدار داشتم  کشتی داشت  چرا جواب رد دادم 🤦🏻‍♀️🙍🏻‍♀️

شوخیه البته شوهرمو دوست دارم 🤭😁

خب انگاری باید اینجا دندان پزشک تخصصی بخونم بعدش مهاجرت کنم 🤧🤧😫😫😩

اگر کلا برنامت مهاجرته 

با رشته های دیگه مهاجرت خیلی اسون تره 

با رشته های پزشکی و دندون مهاجرت خیلی سخته 

اون کشور های اروپایی 

آزمون های معادل سازی سخت 

فول بودن زبان اون کشور و....

خدایی یه خواستگار پولدار داشتم کشتی داشت چرا جواب رد دادم 🤦🏻‍♀️🙍🏻‍♀️شوخیه البته شوهرمو دوست دا ...

ای بابایی اخه چرا رفتی ازدواج کردی بیا تک دخترت 

پولدمیخواد خوب اون شرکت حق منم هست همش نباید  به داداشا بدی 🤧🤧🙍🏻‍♀️🙍🏻‍♀️😩😩😫😁😁😅😅

جدا از بحث مهاجرت که خب برای پزشکی و دندون گزینه خوبی نیست(مشکلات پذیرش خیلی سخته و معادل سازی و..) با توجه به وضعیت مالی که گفتی دندون بخونی باید مطب بزنی.. میدونی جقدر هزینه تجهیز مطب زیاده و ی سرمایه خیلی خوب میخواد؟ ی یونیت الان حدودا 400 میلیونه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

اینجا چی سالیانه چقدر میشه عزیزم اطلاعی نداری ؟🥲

روزانه قبول شی هزینه خاصی نداری به جز ی سری مواد و وسایل که حین کار باید خودت بخری(البته اگه شهر خودت باشی یا اون شهر مقصد بری خوابگاه دانشگاه وگرنه هزینه خونه گرفتن زیاده) اگه پردیس قبول شی فکر میکنم بین 40  تا 50 شهریه هر ترمه آزادم فکر میکنم ترمی 90عه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

میدونم. اما باید خرج کنی حتی دولتیش

خدایی حق من نیست اینطوری منم دارم هرشب با این فکر می‌میرم و زنده میشم که دندان نخونم. اونوقت دادشای من توخونه نشستن.  بهشون شرکت ارث میرسه و توی پول  شنا میکنن و مفت خوری میکنن 

اخه یه پدر چقدر بی رحم باشه که تک دخترش به کتفش نباشه