2777
2789
عنوان

دارن واسم یلدایی عروس میارن🥺🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
من اصراری نکرده که خانوادت بیان گفتم اینجا رسمه یلدایی بیارن حالا مامانا اینا نمیتونن اشکال نداره هم ...

اولا که خودت گفتی بهش گفتم باید خانوادت بیاری 

دوما وقتی عزا دار بودن بهتر بود احترام نگه میداشتین، مخصوصا مادرتون هر چی باشه بزرگتر بودن بهتر باید حواسشون می‌بود 

بعدم اگه همسرت به خانوادش گفته به درک به نظرم خطرناکه، کسی که احترام خانوادش نگه نداره چند وقت دیگه معلوم نیست با شما چه رفتاری داشته باشه 

به خانواده همسرت اینجوری که خودت تعریف کردی میاد خانواده محترمی باشه، با رفتارای بچه گانه رابطه خودتون و همسرتون با خانوادش خراب نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اینجوری با خانوادش حرف میزنه؟😐اینو یادت باشه عزیزم مردی که احترام به پدر و مادر و خانوادش بزا ...

نه اینجوری نگفته که عزیرم

من با لفظ خودم الان اینجا اینجوری گفتم 😂خواستم منظور برسونم گفته نیاید هم خودم میرم

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
اولا که خودت گفتی بهش گفتم باید خانوادت بیاری دوما وقتی عزا دار بودن بهتر بود احترام نگه میداشتین، م ...

نه اینجوری نگفته که بدرک عزیرم

من با لفظ خودم الان اینجا اینجوری گفتم 😂خواستم منظور برسونم گفته نیاید هم خودم میرم

خاله پدر شوهرم ۱۰۰ سالش بود خودشون دارن میگن راحت شد مرد مریض بود هیچ عزای ندارن که نگه بدارن 

اگرم تاخالا قبول نمیکردن بیان چون میگفتن ممکنه رفت آمد بشه خونمون رشته درو ببندیم جلو مردم 

منم ب شوهرم گفتم نمی‌خواد اصرار کنی نهایتا خودت بیاد بابا اینا گناه دارن و... خودش رفته بود راضیشون کرده بود

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

چه خونواده ای داری که درک نکردن خونواده ی شوهرت عزادارن،

الان شوهرت داغه واسه این مسائل کوچیک با خونوادش دعوا میکنه،بعد ازدواج تازه دوزاریس میوفته.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه خونواده ای داری که درک نکردن خونواده ی شوهرت عزادارن،الان شوهرت داغه واسه این مسائل کوچیک با خونو ...

خانواده شوهرم غزا دار نیستن عزیزم 

حالشون ۱۰۰ سالش بود مرد خودشون میگن بهتر راحت شد ماهم راحت کرد چون مریض بود بنده خدا 

با خامادش بحث نکرده فقط گفته ک عروستون مهمتر از مرده ی زیر خاکه من دارم میرم هر کی خواست بیاد 

نه اینجوری نگفته که بدرک عزیرممن با لفظ خودم الان اینجا اینجوری گفتم 😂خواستم منظور برسونم گفته نیای ...

ادمی که سن داره احترامش واجب تره، این خاله که میفرمایید هر چند مسن بود روحش شاد باشه، ولی یه آدمی که ۱۰۰ سال تو جمعشون بود الان دیگه نیست، نگید عزا نداره، عزیز عزیزه حالا میخواد ۱۰ سالش باشه یا ۱۰۰ سالش 

اینجا هم اگه کسی چیزی میگه برا اینه که بیشتر حواستون به زندگیتون باشه عزیزم، دنیا همیشه روی خوشش نشون نمیده، ایشااله خوشبخت باشین 

همسرت ناشی گری کرده عزیزم

حالا ک اون شرایط داشته نباید بره بحث کنه

اون وسط هم بزرگتر شما مثلا مادرتون باید حتماا این رو بهش گوشزرد میکرد ک با این شرایط حالا اشکال نداره خانوادت هم نیان و...

مطمن باش رفتار غیر شتاب زده و عاقلانه شما رو در خانواده همسر عزیزتر میکنه تا این رفتارهای همسرت ک این چیزای کوچولو کوچولو باعث میشه ک اولین کسی ک از چشم خانواده همسرت بیفته خودتی

حالا بعد ازدواج  کجا میخواید زندگی کنید شهر خودت یا شهر همسرت؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ج حرفا خاله بابا دیگ چ ربطی ب ادم داره ک ادم عزا بگیره براش

ربط نداره اما وقتی اون خانواده براشون مهمه

ایشون هم عضوی از اون خانوادس بهتر ک احترام بذاره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره