2777
2789
عنوان

نتیجه دعوای دیشبم باشوهرم

942 بازدید | 31 پست

@soohii     @cdhjkj   سلام عزیزان اول ازهمه بگم ببخشید اگه دیشب باعث بدحالیتون شدم (برید تاپیک قبلی روبخونید)دیشب به حرفاتون گپش دادم اول ازهمه لباسمو عوض کردم چونمن همش مشکی میپوشم شوهرمم هی غرمیزد ومیگفت هروقت من مردم بپوش.نصف شب بود وقتی رفت دیگه نمیتونستم غذای خوب درست کنم یکم شیرینی گذاستم و پنکک درست کردم و چای خوشرنگی دم کردم ومنتطر موندم ساعت دوشب بود که اومدم راستش خیلی ناامید بودم هی میگفتم نمیاد وقتیاومد دید تو آشپزخونه منتظرسم کلا شاخ دراورد.گفت چرانخابیدی گفتم میخام حرف بزنیم دیدم یکم خرت وپرتم خریده اومد توآشپزخونه همینجوری نگام کرد یهو محکم سرمو بغل کرد و گریه کرد وهی له خودش فحش میداد نمیدونم دستم بشکنه واینا بعد نشست رو بروم گفت تو میخای من چیکارکنم هرکاری بگی اونو بکنیم میخای بریم فردا خرید خودت به سلیقه خودت برام لباس بخرم میخام باشکاهم برم .راستش یه لحظه دلم براش خیلی سوخت ناخواسته دلم خپاست برای باراول خودم بغلش کنم اینبار نه احساس ترس داشتم نه نفرت .گفتم مهدی میخام یه فرصت به زندگیمون بدم میخام عوض بشم تپاین مدت من خیلی اذیتت کردم میخام جبران کنم برات اونم هی نگام میکرد گریه میکرد یکم که اروم شد مثل بچه کوچیکا برگشت گفت الان دیگه باهم توی یه اتاق میخابیم😐😂 فقط اینو بگم نی نی سایتیا باعث شدن ازراه اشتباه برگردم مرسی ازهمتون بابن راهنماییتون

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رمان تعریف میکنی😐😐😐😐🤦🏽‍♀️

چون خشگل شده بودم طرفم دیوونه شد منو از عروسی برگردوند خونه😐

احیاناً رنگ رژ و لباست هارمونی خاصی نداشت؟😐

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

رمان تعریف میکنی😐😐😐😐🤦🏽‍♀️چون خشگل شده بودم طرفم دیوونه شد منو از عروسی برگردوند خونه😐احیاناً ...

واقعا که 

میتونی باور نکنی و رد شدی 

حتما که نباید یکی رو مسخره بکنی😑🤌

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
واقعا که میتونی باور نکنی و رد شدی حتما که نباید یکی رو مسخره بکنی😑🤌

دیگه ببخشید من مثل شما مسخره شدن دوست ندارم

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

من چندساله ازدواج کردم و کلید خوشبختی رو یادت میدم تمام

ببخشیدا ولی تو خونه لباس نیمه برهنه و س ک س ی بپوش  همیشه و بالباس خواب بخواب کنارش و تو بغلش بخواب و هیچ موقع تو رابطه نه نگو ...ببین برات جونشم میده 😍

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳
من چندساله ازدواج کردم و کلید خوشبختی رو یادت میدم تمامببخشیدا ولی تو خونه لباس نیمه برهنه و س ک س ی ...

۰🙄🙄🙄

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
رمان تعریف میکنی😐😐😐😐🤦🏽‍♀️چون خشگل شده بودم طرفم دیوونه شد منو از عروسی برگردوند خونه😐احیاناً ...

منو همسرمم مشکلاتمون رو اینجوری حل میکنیم

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹